Команда «Динамо-ГУНП» здобула «срібло» Преміум-ліги з футзалу (ФОТО)

Цими вихідними відбулись вирішальні матчі найсильнішого дивізіону Преміум-ліги Хмельницького з футзалу. Як інформує прес-служба поліцейських, команда «Динамо-ГУНП» в цьому сезоні показала блискучу гру і отримала срібні нагороди турніру.

hm.npu.gov

hm.npu.gov

У фінальній серії матчів динамівці зустрічалися з молодою та амбітною командою «Helpix». У першому матчі поліцейські здобули впевнену перемогу з рахунком 3:1. Друга гра закінчилась нічиєю 1:1, і доля перемоги вирішувалась в серії післяматчевих пенальті. Влучнішими виявились хлопці з команди «Helpix» — 3:2.

hm.npu.gov

Відтак, шанси на перемогу зрівнялись, і все вирішувала остання, третя гра. Матч видався надзвичайно емоційним та напруженим. Основний час знову закінчився нічиєю 1:1 і глядачі мали можливість насолодитися видовищною серією післяматчевих пенальті. Цього разу фортуна була на боці новачків — з рахунком 10:9 переміг «Helpix», а «срібло» здобула команда «Динамо-ГУНП».

hm.npu.gov

У Головному управлінні Нацполіції в Хмельницькій області пишаються тим, що серед сотні футзальних команд, які змагаються за першість області, команда «Динамо-ГУНП» показує найстабільнішу і найяскравішу гру та радує вболівальників все новими і новими здобутками та перемогами. Вітаємо хлопців і бажаємо подальших успіхів як у спорті, так і на службі.

Нагадаємо, що нетішинські фехтувальники привезли чимало нагород з дитячих змагань. У турнірі дівчаток 2009 року народження та  молодших відзначилися Майя Величко та Адріана Ящук, які посіли друге і третє місця відповідно. Названі призери змагань нагороджені грамотами медалями і кубками відповідних ступенів. Безпосередньо налаштовував дітей на успішний виступ заслужений тренер України Віталій Цисарук. Наступний третій етап Ліги під назвою “Золотий клинок” 10-11 квітня прийматиме Нетішин.

Leave a Comment

Останні новини

В лісах Хмельниччини виявили червонокнижного кота

На Хмельниччині лісівники виявили рідкісного лісового кота, який потрапив у фотопастку. Його розміри більші за домашнього. За результатами зимового обліку тварин на…

49 секунд тому

У 5 закладах Хмельниччини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, щороку у світі кожна 10 дитина народжується передчасно.

41 хв. тому

Двоє ветеранів з Хмельниччини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади

2 ветеранських бізнеси з Хмельниччини перемогли у конкурсі фінансування “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду.

1 годину тому

Енергопостачальники повернуть кошти за поставлену за завищеними цінами електроенергію

За результатами розгляду позовів Кам’янець-Подільської та Летичівської окружних прокуратур Меджибізькій селищній раді та Міністерству освіти і науки України буде повернуто…

20 години тому

СБУ заблокувала на Хмельниччині новий канал втечі ухилянтів за кордон

Служба безпеки заблокувала нову схему ухилення від мобілізації та нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

20 години тому

Автомобілі з Китаю: різновиди транспорту та їх переваги

Розвиток автомобілебудування у Китаї досяг великих висот. Сьогодні на вибір є велика кількість техніки і переважно популярністю користуються електромобілі.

21 годину тому