Нетішинські фехтувальники привезли чимало нагород з дитячих змагань

1
Фото: www.adm-km.gov

Вихованці Нетішинської комплексної дитячо-юнацької школи ППО ХАЕС на другому етапі Всеукраїнських дитячих змагань  з фехтування на шаблях здобули комплект нагород. Змагання проходили в Миколаєві.  Лідер команди з міста енергетиків Дмитро Колибаєв в черговий раз, як і на попередньому етапі в Києві, впевнено переміг серед юнаків старшої вікової групи 2005-2006 років народження. Про це інформує прес-служба Хмельницької обласної державної адміністрації.

2

www.adm-km.gov

У турнірі дівчаток 2009 року народження та  молодших відзначилися Майя Величко та Адріана Ящук, які посіли друге і третє місця відповідно. Названі призери змагань нагороджені грамотами медалями і кубками відповідних ступенів. Безпосередньо налаштовував дітей на успішний виступ заслужений тренер України Віталій Цисарук.

3

www.adm-km.gov

Наступний третій етап Ліги під назвою “Золотий клинок” 10-11 квітня прийматиме Нетішин.

Нагадаємо, що важкоатлети Хмельниччини конкурентоспроможні на всеукраїнському рівні. Кубок України з важкої атлетики в м.Чернігові став важливим етапом відбору для вітчизняних спортсменів до офіційних міжнародних змагань поточного року, де будуть розігруватись рейтингові очки для потрапляння на Олімпійські ігри – 2020 до Токіо. Успішно виступила на Кубку лідер жіночого складу збірної команди Хмельницької області, майстер спорту міжнародного класу Ангеліна Ломачинська. Атлетка не лише здобула перемогу серед жінок вагової категорії 49 кг, але й покращила три власні рекорди України серед молоді: у сумі двоборства (166 кг) та в окремих вправах – ривку (73 кг) і поштовху (93 кг). Також срібну медаль виборола Уляна Гонимар (в.к. 45 кг). У чоловіків третє місце посів Ярослав Заболотний, вагова категорія 67 кг, cума 260 (120+146) кг. За підсумками Кубку відібрано групу спортсменів, які розпочали безпосередню підготовку до чемпіонату Європи, котрий відбудеться з 3 по 13 квітня в Грузії.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне