Любитель «полунички» потрапив на гачок шахраїв

До Хмельницького відділу поліції із заявою про шахрайські дії звернувся 25-річний місцевий мешканець, який вирішив скористатися платними інтимними послугами. Про це повідомляє сайт ГУ НП у Хмельницькій області.

Чоловік знайшов оголошення відповідного змісту на одному з рекламних сайтів Хмельницького і зателефонував за вказаним номером. На іншому кінці дроту йому пообіцяли прислати на виклик «жрицю кохання», але лише після передплати її послуг.

Потерпілий виконав усі вимоги шахраїв, перерахувавши через платіжний термінал трьома рівними платежами 3000 гривень, але замовленої послуги так і не дочекався, тому через кілька годин очікування пішов скаржитися до поліції.

Наразі правоохоронці перевіряють дану інформацію.

Нагадаємо, що у Хмельницькому через ревнощі чоловік жорстоко вбив свого товариша. У Хмельницькому працівники кримінальної поліції спільно зі слідчими затримали 39-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві свого знайомого на ґрунті неприязних стосунків.  На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що компанія раніше судимих за майнові злочини осіб у складі трьох чоловіків та жінки спільно розпивали алкогольні напої. У ході застілля між підозрюваним та господарем помешкання виник конфлікт. В результаті якого молодший з чоловіків накинувся на 51-річного опонента з дерев’яною палицею. Від завданих побоїв потерпілий помер на місці події. Підозрюваного затримали прямо у квартирі загиблого за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція якої передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

 

Leave a Comment

Останні новини

У Хмельницькому на проспекті Миру нетверезий водій травмував 58-річну жінку

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 5 травня, близько 21:30 години по проспекту Миру. 

1 годину тому

Виплата пенсій пенсіонерам-ВПО, які не пройшли ідентифікацію, відновлюється після її проходження

До 31 березня 2024 р. для пенсіонерів, які стали внутрішньо переміщеними особами ДО початку повномасштабної війни 24 лютого 2022 р.,…

3 години тому

На Хмельниччині досі налічується 476 релігійних установ та церков московського патріархату

На початку повномасштабного вторгнення в Україні діяло 8 782 церков московського патріархату. З них лише 685 перейшли до Православної Церкви…

3 години тому

На Хмельниччині затримали зловмисника, який «замінував» одну з установ пенітенціарної служби

За неправдиве повідомлення про замінування підозрюваному загрожує до 6 років ув’язнення.

3 години тому

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

3 дні тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

3 дні тому