Любитель «полунички» потрапив на гачок шахраїв

11
Фото: exo.in.ua

До Хмельницького відділу поліції із заявою про шахрайські дії звернувся 25-річний місцевий мешканець, який вирішив скористатися платними інтимними послугами. Про це повідомляє сайт ГУ НП у Хмельницькій області.

Чоловік знайшов оголошення відповідного змісту на одному з рекламних сайтів Хмельницького і зателефонував за вказаним номером. На іншому кінці дроту йому пообіцяли прислати на виклик «жрицю кохання», але лише після передплати її послуг.

Потерпілий виконав усі вимоги шахраїв, перерахувавши через платіжний термінал трьома рівними платежами 3000 гривень, але замовленої послуги так і не дочекався, тому через кілька годин очікування пішов скаржитися до поліції.

Наразі правоохоронці перевіряють дану інформацію.

Нагадаємо, що у Хмельницькому через ревнощі чоловік жорстоко вбив свого товариша. У Хмельницькому працівники кримінальної поліції спільно зі слідчими затримали 39-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві свого знайомого на ґрунті неприязних стосунків.  На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що компанія раніше судимих за майнові злочини осіб у складі трьох чоловіків та жінки спільно розпивали алкогольні напої. У ході застілля між підозрюваним та господарем помешкання виник конфлікт. В результаті якого молодший з чоловіків накинувся на 51-річного опонента з дерев’яною палицею. Від завданих побоїв потерпілий помер на місці події. Підозрюваного затримали прямо у квартирі загиблого за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція якої передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне