Мер Посітко ініціює перед Верховною Радою розпуск Кам’янець-Подільської міськради

Міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Посітко ініціює перед Верховною Радою розпуск Кам’янець-Подільської міськради.

Про це він заявив ввечері 11 січня під час відеозверення, інформує НГП.

“Враховуючи кричущі факти бездіяльності депутатського корпусу, мене не залишають іншого вибору як ініціюювати перед Верховною Радою процедуру розпуску Кам’янець-Подільської міської ради. Знаю, що громада Кам’янця-Подільського мене у цьому підтримає… Це єдине правильне рішення – вимагати у Верховної Ради виконання вимоги громади міста. Тому що, існує реальна загроза, що у Кам’янці-Подільському буде відсутнє вуличне освітлення доріг, не буде можливості прибирати дороги, оскільки депутати не проголосували за відповідну програму”, – наголосив мер.

Він зауважив, що до нині не ухвалено міський бюджет-2022. Це питання, на його думку, саботують місцеві депутати.

Крім цього, Потістко під час відеозвернення оголосив про створення в Кам’янці-Подільскому руху протидії реваншу.

“Ми обов’язково повідомимо телефони осіб, з якими можна буде зкоординувати. І кожного з вас, хто виявить таке бажання, готові долучити до дій щодо недопущення реваншу та не поверненню бандитизму в нашому місті. Впевнений, що за нами правда і перемога”, – наголосив очільник Кам’янця-Подільського.

Додамо, що на місцевих виборах 2020 року до Кам’янець-Подільської міської ради пройшло шість політичних сил: ВО “Свобода” – 11 депутатів, “Слуга народу” – 8, “Європейська солідарність” – 6, “За майбутнє” – 5, “За конкретні справи” – 4, “Рідне місто” – 4.

Як писав НГП, депутат Кам’янець-Подільської міської ради від “Європейської солідарності” Василь Кобильник 4 січня на черговій сесії двічі заговорив про питання висловлення недовіри міському голові Кам’янця-Подільського Михайлу Посітку.

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

1 день тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

1 день тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

1 день тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

1 день тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

1 день тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

1 день тому