Мер Посітко ініціює перед Верховною Радою розпуск Кам’янець-Подільської міськради

Фото:

Міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Посітко ініціює перед Верховною Радою розпуск Кам’янець-Подільської міськради.

Про це він заявив ввечері 11 січня під час відеозверення, інформує НГП.

“Враховуючи кричущі факти бездіяльності депутатського корпусу, мене не залишають іншого вибору як ініціюювати перед Верховною Радою процедуру розпуску Кам’янець-Подільської міської ради. Знаю, що громада Кам’янця-Подільського мене у цьому підтримає… Це єдине правильне рішення – вимагати у Верховної Ради виконання вимоги громади міста. Тому що, існує реальна загроза, що у Кам’янці-Подільському буде відсутнє вуличне освітлення доріг, не буде можливості прибирати дороги, оскільки депутати не проголосували за відповідну програму”, – наголосив мер.

Він зауважив, що до нині не ухвалено міський бюджет-2022. Це питання, на його думку, саботують місцеві депутати.

Крім цього, Потістко під час відеозвернення оголосив про створення в Кам’янці-Подільскому руху протидії реваншу.

“Ми обов’язково повідомимо телефони осіб, з якими можна буде зкоординувати. І кожного з вас, хто виявить таке бажання, готові долучити до дій щодо недопущення реваншу та не поверненню бандитизму в нашому місті. Впевнений, що за нами правда і перемога”, – наголосив очільник Кам’янця-Подільського.

Додамо, що на місцевих виборах 2020 року до Кам’янець-Подільської міської ради пройшло шість політичних сил: ВО “Свобода” – 11 депутатів, “Слуга народу” – 8, “Європейська солідарність” – 6, “За майбутнє” – 5, “За конкретні справи” – 4, “Рідне місто” – 4.

Як писав НГП, депутат Кам’янець-Подільської міської ради від “Європейської солідарності” Василь Кобильник 4 січня на черговій сесії двічі заговорив про питання висловлення недовіри міському голові Кам’янця-Подільського Михайлу Посітку.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне