Мешканці Хмельниччини продовжують потрапляти «в тенета» шахраїв

Вчора, 2 травня, до підрозділів поліції Хмельницької області надійшло три заяви від громадян, які стали жертвами шахраїв. У загальному, потерпілі втратили більше 58 000 гривень.

Так, в с. Степанівка Білогірського району до 36-річної місцевої жительки зателефонувала невстановлена особа, яка представилась працівником служби безпеки банку, та випитавши реквізити банківської картки, шахрайським шляхом заволоділа з неї 9665 гривнями.

А у с. Радошівка Ізяславського району 43-річний місцевий житель перерахував 11 000 гривень невстановленій особі, яка по оголошенню в інтернеті продавала металеву бочку, натомість нічого не отримав.

Ще одне шахрайство зафіксоване у м. Хмельницькому по вул. Інститутській. До 42-річної місцевої жительки зателефонувала невстановлена особа, яка представилась працівником безпеки банку, та під приводом збільшення кредитного ліміту картки, шахрайським шляхом заволоділа 38 000 гривень.

По усіх вказаних фактах працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України і наразі займаються пошуком зловмисників та закликають громадян бути обачними й берегти свої кошти.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що на Хмельниччині двоє громадян стали жертвами шахраїв, купуючи товари через інтернет. У м. Волочиськ до 31-річного місцевого жителя зателефонувала невстановлена особа та під приводом продажу токарного станка по оголошенню в мережі інтернет, шахрайським шляхом заволоділа 2400 гривень, які чоловік перерахував на вказаний йому банківський рахунок. А у м. Хмельницькому по вул. Щедріна 44-річна місцева жителька перерахувала 3400 гривень невстановленій особі, яка розмістила в мережі інтернет оголошення про продаж блоків для будівництва, натомість нічого не отримала.

 

Leave a Comment

Останні новини

Роботодавці можуть отримати кошти за найм ветеранів

Працедавці, які наймають на роботу зареєстрованих безробітних ветеранів, можуть отримати кошти від Центру зайнятості.

3 години тому

На Хмельниччині викрили злочинну групу, яка незаконно вирубала понад півсотні цінних дерев

У Хмельницькій області працівники ДБР у взаємодії з Департаментом внутрішньої безпеки Нацполіції викрили організовану злочинну групу, яка незаконно рубала дерева,…

5 години тому

У Кам’янці-Подільському сталася ДТП, у якій травмувалась 77-річна пасажирка

Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 6 травня, близько 11:00 години на вʼїзді у місто неподалік села Лисогірка.

5 години тому

На Хмельниччині у держустанові без тендеру закупили електровелосипедів на суму 1,8 млн грн

Прокурори Окружної прокуратури міста Хмельницького домоглися у судовому порядку повернення незаконно витрачених державних коштів на закупівлю електровелосипедів.

10 години тому

СБУ викрила посадовця Ярмолинецької селищної ради на корупційній схемі

Служба безпеки України викрила злочинну діяльність начальника одного із відділів Ярмолинецької ОТГ.

1 день тому

Впродовж вихідних на території Хмельницького району сталися три ДТП з травмованими

Про автопригоду за участі нетверезого водія ми вже повідомляли раніше. Окрім цього, на вихідних сталися ще дві ДТП, у яких постраждали…

1 день тому