На Хмельниччині двоє громадян стали жертвами шахраїв, купуючи товари через інтернет

5
Фото: konkurent.in.ua

Житель Волочиська намагався по оголошенню в інтернеті придбати токарний станок, а хмельничанка — блоки для будівництва. Обоє перерахували шахраям гроші, натомість нічого не отримали. Про це повідомляє сайт ГУ НП у Хмельницькій області.

Так, у м. Волочиськ до 31-річного місцевого жителя зателефонувала невстановлена особа та під приводом продажу токарного станка по оголошенню в мережі інтернет, шахрайським шляхом заволоділа 2400 гривень, які чоловік перерахував на вказаний йому банківський рахунок.

А у м. Хмельницькому по вул. Щедріна 44-річна місцева жителька перерахувала 3400 гривень невстановленій особі, яка розмістила в мережі інтернет оголошення про продаж блоків для будівництва, натомість нічого не отримала.

Наразі правоохоронці з’ясовують обставини подій та закликають громадян не бути безпечними й берегти власні гроші.

Нагадаємо, що шахраї знову влаштували «перевірку» на обачність для бізнес-спільноти Хмельниччини. В області активізувалися телефонні шахраї, які вимагають у підприємців гроші за вирішення проблем «з податковою». За інформацією відомства, зловмисники представляються керівниками фіскальної служби регіону і вимагають у бізнесменів певні суми на владнання питань щодо перевірок. Фіскали просять не піддаватися на подібні провокації і в разі такого роду телефонних дзвінків з метою отримання коштів чи висування інших незаконних вимог слід одразу повідомляти про це у чергову частину Головного управління ДФС у Хмельницькій області за телефоном 701-873 та Головне управління національної поліції у Хмельницькій області за телефоном 102.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне