Міський голова Нетішина заявив, що прослідковується тенденція до обмеження його повноважень

Міський голова Нетішина Олександр Супрунюк на своїй сторінці у соцмережі заявив, що прослідковується тенденція до обмеження його повноважень.

За його словами, міська військова адміністрація перебрала на себе повноваження, хоча Верховна Рада ніяких рішень про обмеження не приймала.

На сесії міської ради було намагання позбавити міського голову самостійно приймати рішення про преміювання працівників виконкому. Депутати це рішення не підтримали.

Також, за його словами, було намагання втрутитись в роботу комісії по розподілу житла та припустив, що це робиться для того, аби заступник голови військової адміністрації отримав житло.

Окрім того, міський голова заявив, що через те, що не давали можливості працювати, довелось закрити Агенцію місцевого розвитку. «Про який розвиток міста ми можемо говорити» – наголосив Олександр Супрунюк.

Leave a Comment

Останні новини

На Хмельниччині чоловіка, котрий уночі не впустив колишню дружину до їхньої квартири, оштрафували на 170 грн

Житель Кам’янця-Подільського, котрий уночі не впустив колишню дружину до їхньої квартири, винуватий у вчиненні домашнього насильства економічного характеру – з…

9 години тому

На Летичівщині в ДТП загинув 24-річний чоловік

Автопригода сталася 11 травня близько 20:30 години на автодорозі сполученням «Стрий — Ізварине» поблизу с. Голосків під час оформлення іншої…

11 години тому

Місяць служби за три: для кого діятиме норма про пільговий розрахунок вислуги років — роз’яснення юристів

По новому рахуватимуть вислугу років особам, звільненим з військової служби, відповідно до Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з…

12 години тому

У Хмельницькому повідомили про замінування школи

У Хмельницькому, ймовірно, замінували одну з місцевих шкіл. Повідомлення про це надійшло сьогодні близько 8 години ранку.

13 години тому

Родичі п’яти загиблих Героїв Хмельниччини отримали високі державні нагороди

Начальник Хмельницької ОВА Cергій Тюрін, разом з військовослужбовцями Хмельницького ОТЦК та СП вручили високі державні нагороди родинам загиблих воїнів.

14 години тому

Інспектори під час проведення рибоохоронного рейду виявили порушника, який рибалив забороненим знаряддям лову

Так на р. Случ поблизу с. Старий Остропіль Староостропільської ТГ Хмельницького району, чоловік добував водні біоресурси за допомогою забороненого знаряддя…

14 години тому