Минулої доби на Хмельниччині поліцейські затримали двох чоловіків за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень

Події мали місце у Старокостянтинівському районі та м. Кам’янець-Подільський. Обидва конфлікти виникли на ґрунті розпиття алкогольних напоїв.

Так, у с. Яремчі Старокостянтинівського району близько опівночі після тривалого розпиття спиртного конфлікт розгорівся між двома односельцями.

Під час сутички 46-річний зловмисник схопив ножа і наніс ним удар 30-річному опонентові в район грудей. У результаті останній отримав тілесні ушкодження у вигляді гемопневмотораксу та пошкодження міжреберної артерії.

На допомогу потерпілому прийшла сусідка, яка і викликала «швидку». А з лікарні уже повідомили про подію до поліції. 

Працівники Старокостянтинівського відділу поліції одразу виїхали на місце події. Зловмисник спочатку намагався заперечувати свою причетність до вчинення злочину і запевняв, що потерпілий уже приїхав до нього пораненим. Але безліч слідів говорили про інше. Відтак, чоловік зізнався у скоєному.

Аналогічна сутичка під час розпивання спиртного відбулась цього ж дня близько 16.00 години в одній із квартир по вулиці Руській в Кам’янці-Подільському.

43-річний зловмисник наніс ряд ударів кухонним ножем своєму 61-річному співчарочнику, два з яких виявились проникаючими з пошкодженням кишківника. Потерпілого прооперували, наразі його стан стабільний.

В обох випадках зловмисників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі терміном від 5 до 8 років. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment

Останні новини

Енергопостачальники повернуть кошти за поставлену за завищеними цінами електроенергію

За результатами розгляду позовів Кам’янець-Подільської та Летичівської окружних прокуратур Меджибізькій селищній раді та Міністерству освіти і науки України буде повернуто…

4 години тому

СБУ заблокувала на Хмельниччині новий канал втечі ухилянтів за кордон

Служба безпеки заблокувала нову схему ухилення від мобілізації та нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

5 години тому

Автомобілі з Китаю: різновиди транспорту та їх переваги

Розвиток автомобілебудування у Китаї досяг великих висот. Сьогодні на вибір є велика кількість техніки і переважно популярністю користуються електромобілі.

5 години тому

На Хмельниччині попрощалися із воїном Михайлом Гаврою

У селі Грузевиця, що на Хмельниччині, попрощалися із 42-річним захисником України Михайлом Гаврою, який загинув 20 квітня 2024 року внаслідок отриманого…

6 години тому

На Хмельниччині чоловік, який через похмілля не з’явився за викликом до ТЦК, отримав рік іспитового терміну

Красилівськй районний суд присудив за ухилення від мобілізації тимчасово не працюючому військовозобов’язаному три роки тюрми, які замінив на рік іспитового…

9 години тому

У Волочиську затримали торговця синтетичними наркотиками

Слідчі поліції вже оголосили зловмиснику підозру, йому загрожує до 10 років ув’язнення. 

9 години тому