Минулої доби на Хмельниччині поліцейські затримали двох чоловіків за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Події мали місце у Старокостянтинівському районі та м. Кам’янець-Подільський. Обидва конфлікти виникли на ґрунті розпиття алкогольних напоїв.

Так, у с. Яремчі Старокостянтинівського району близько опівночі після тривалого розпиття спиртного конфлікт розгорівся між двома односельцями.

Під час сутички 46-річний зловмисник схопив ножа і наніс ним удар 30-річному опонентові в район грудей. У результаті останній отримав тілесні ушкодження у вигляді гемопневмотораксу та пошкодження міжреберної артерії.

На допомогу потерпілому прийшла сусідка, яка і викликала «швидку». А з лікарні уже повідомили про подію до поліції. 

Працівники Старокостянтинівського відділу поліції одразу виїхали на місце події. Зловмисник спочатку намагався заперечувати свою причетність до вчинення злочину і запевняв, що потерпілий уже приїхав до нього пораненим. Але безліч слідів говорили про інше. Відтак, чоловік зізнався у скоєному.

Аналогічна сутичка під час розпивання спиртного відбулась цього ж дня близько 16.00 години в одній із квартир по вулиці Руській в Кам’янці-Подільському.

43-річний зловмисник наніс ряд ударів кухонним ножем своєму 61-річному співчарочнику, два з яких виявились проникаючими з пошкодженням кишківника. Потерпілого прооперували, наразі його стан стабільний.

В обох випадках зловмисників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі терміном від 5 до 8 років. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне