На фронті загинуло троє військовослужбовців з Хмельниччини

Чергова непоправна втрата у Волочиській громаді. Солдат Грицина Руслан Володимирович загинув у бою за Україну 5 березня 2024року під час виконання бойових завдань на Донецькому напрямку.

«Висловлюємо щирі співчуття рідним загиблого Героя. Вдячні нашому захиснику за мужність і відвагу, схиляємо у скорботі голови перед пам’яттю земляка! Слава Україні та її Героям!» – йдеться у повідомленні громади.

Після важкого поранення на фронті і лікування в госпіталі м. Одеса помер військовослужбовець Роман Костянтинович Добринчук, повідомили у Ганнопільській громаді.

Народився Роман 27.02.1990 року у селі Довжки, де закінчив школу. Здобув освіту в Національному університеті «Острозька академія». Створив сім’ю…

«В червні 2022 року пішов захищати Батьківщину, свободу, нас з вами… Та, на превеликий жаль, додому йому не судилося повернутися живим.

09.03.2024 року справжній Українець, дбайливий батько та син, чоловік,  надійний друг, мужній захисник та справжній патріот України Роман Добринчук помер. У нього залишилися мама, дружина, два сини» – інформують у громаді.

На фронті загинув житель села Заставці Василь Васильович Синкович, повідомили в Старосинявській громаді.

З перших днів повномасштабного вторгнення в Україну Василь пішов захищати країну – прийнятий на військову службу 26 лютого 2022 року.

На фронті був солдатом, сапером інженерно-саперного взводу. Загинув 10 березня 2024 року  поблизу населеного пункту Курдюмівка, Бахмутського району, Донецької області під час виконання завдань із мінування місцевості перед позиціями підрозділів, потрапивши під мінометний обстріл противника.

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

Ринок праці Хмельниччини: 1 травня кількість зареєстрованих безробітних становила 3,5 тис. осіб

Станом на 1 травня  2024 року кількість зареєстрованих безробітних становила 3,5 тис. осіб, в тому числі  237 учасників бойових дій,…

44 хв. тому

У Камʼянці-Подільському поліцейські затримали «закладчика»

28-річному наркоділку загрожує від 6 до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

51 хв. тому

Поліцейський офіцер вчасно викликав медичну допомогу 5-ти місячному малюку

Дитину лихоманило, та батьки чомусь не поспішали звертатись до медиків, та й ліків удома не було.

2 години тому

У Білогір’ї горів деревообробний цех

У Білогір'ї рятувальники ліквідували пожежу деревообробного цеху. Як повідомляють в пресслужбі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Хмельницькій…

4 години тому

На Хмельниччині повернули у власність держави пам’ятку археології національного значення

На Хмельниччині повернули у власність держави пам’ятку археології національного значення.

5 години тому

У Кам’янці-Подільському слідчі оголосили підозру чоловікові, який викрав з картки свого товариша майже 200 тисяч гривень

Зловмисник незаконно отримав доступ до рахунку потерпілого та привласнив собі всі заощадження.

7 години тому