На фронті загинуло троє військовослужбовців з Хмельниччини

Фото: колаж newskm.net

Чергова непоправна втрата у Волочиській громаді. Солдат Грицина Руслан Володимирович загинув у бою за Україну 5 березня 2024року під час виконання бойових завдань на Донецькому напрямку.

«Висловлюємо щирі співчуття рідним загиблого Героя. Вдячні нашому захиснику за мужність і відвагу, схиляємо у скорботі голови перед пам’яттю земляка! Слава Україні та її Героям!» – йдеться у повідомленні громади.

Після важкого поранення на фронті і лікування в госпіталі м. Одеса помер військовослужбовець Роман Костянтинович Добринчук, повідомили у Ганнопільській громаді.

Народився Роман 27.02.1990 року у селі Довжки, де закінчив школу. Здобув освіту в Національному університеті «Острозька академія». Створив сім’ю…

«В червні 2022 року пішов захищати Батьківщину, свободу, нас з вами… Та, на превеликий жаль, додому йому не судилося повернутися живим.

09.03.2024 року справжній Українець, дбайливий батько та син, чоловік,  надійний друг, мужній захисник та справжній патріот України Роман Добринчук помер. У нього залишилися мама, дружина, два сини» – інформують у громаді.

На фронті загинув житель села Заставці Василь Васильович Синкович, повідомили в Старосинявській громаді.

З перших днів повномасштабного вторгнення в Україну Василь пішов захищати країну – прийнятий на військову службу 26 лютого 2022 року.

На фронті був солдатом, сапером інженерно-саперного взводу. Загинув 10 березня 2024 року  поблизу населеного пункту Курдюмівка, Бахмутського району, Донецької області під час виконання завдань із мінування місцевості перед позиціями підрозділів, потрапивши під мінометний обстріл противника.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне