На Хмельниччині батько-педофіл отримав жорсткіше покарання

За апе­ля­ці­єю про­ку­ра­ту­ри хмель­ни­ча­ни­на, який ґвал­ту­вав та роз­бе­щу­вав влас­них ма­ло­літ­ніх ді­тей, за­суд­же­но до жорс­ткі­шо­го по­ка­ран­ня.

За апе­ля­цій­ною скар­гою юве­наль­них про­ку­ро­рів Хмель­ницької ок­ружної про­ку­ра­ту­ри ска­со­ва­но ви­рок су­ду пер­шої ін­стан­ції в час­ти­ні приз­на­че­но­го по­ка­ран­ня 40-річ­но­му хмель­ни­ча­ни­ну за зґвал­ту­ван­ня ма­ло­літньої донь­ки та роз­бе­щен­ня влас­них ма­ло­літ­ніх ді­тей (ч.ч. 3, 4 ст. 152, ч. 2 ст. 156 КК Ук­ра­їни).

Апе­ля­цій­ний суд під­три­мав по­зи­цію сто­ро­ни об­ви­ну­ва­чен­ня та приз­на­чив йому 14 ро­ків поз­бавлен­ня во­лі.
Чо­ло­вік уп­ро­довж де­кіль­кох ро­ків роз­бе­щу­вав сво­їх ді­тей­-двій­нят. При­му­шу­вав їх ди­ви­тись ві­део пор­ногра­фіч­но­го ха­рак­те­ру. Та­кож, ко­рис­ту­ючись від­сутніс­тю дру­жи­ни та без­по­рад­ним ста­ном донь­ки, пе­рі­одич­но її ґвал­ту­вав.

Аби ді­ти мов­ча­ли, він пог­ро­жу­вав фі­зич­ною роз­пра­вою над ни­ми та їхньою ма­тір’ю. Суд пер­шої ін­стан­ції приз­на­чив чо­ло­ві­ку по­ка­ран­ня у ви­ді 12 ро­ків поз­бавлен­ня во­лі.

Про­ку­ро­ри у су­ді апе­ля­цій­ної ін­стан­ції до­ве­ли умис­ність дій за­суд­же­но­го, вик­лючну амо­раль­ність та ци­нізм зло­чи­ну.

«За­суд­же­ний, поп­ри на­яв­ність без­за­пе­реч­них до­ка­зів вчи­нен­ня зло­чи­нів, не роз­ка­яв­ся у вчи­не­но­му та за­пе­ре­чу­вав свою ви­ну. Ін­форма­цію про нього вне­се­но до Єди­но­го ре­єс­тру осіб, за­суд­же­них за зло­чи­ни про­ти ста­те­вої сво­бо­ди та ста­те­вої не­до­тор­ка­нос­ті ма­ло­літньої осо­би» — заз­на­чи­ли в про­ку­ра­ту­рі.

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

У ДТП на Хмельниччині загинув пасажир мотоблока

Вчора, 16 травня, близько десятої години вечора в селі Ходорівці Камʼянець-Подільської територіальної громади Хмельниччини сталася дорожньо-транспортна пригода.

14 хв. тому

Чиновники селищної ради на Хмельниччині під час ремонту місцевого ліцею допустили зловживань на 5,2 млн грн

Фахівці Державної аудиторської служби України зафіксували зловживань на 5,2 млн грн та перевищення повноважень Відділом освіти, молоді та спорту Віньковецької…

3 години тому

«Зростаємо разом». У Хмельницькому стартує національна програма соціалізації та адаптації для дітей з родин ВПО

У Хмельницькому запускають національну програму соціалізації та адаптації для дітей із родин переселенцв «Зростаємо разом».

5 години тому

“Двічі виносив пораненого з поля бою”: у Хмельницькому попрощались з військовим Віктором Марценюком

Сьогодні, 16 травня, у Хмельницькому попрощались із 29-річним військовослужбовцем Віктором Марценюком.

17 години тому

У пресслужбі ХАЕС прокоментували ситуацію з мертвою рибою у водоймі-охолоджувачі

Масову загибель риби на водосховищі Хмельницької атомної станції не варто пов’язувати з роботою станції.

20 години тому

Керівник Кам’янець-Подільського музею сам собі призначав доплати

Завершено ревізію Департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради за період 01.01.2020–30.09.2023.

22 години тому