На Хмельниччині батько-педофіл отримав жорсткіше покарання

Фото: ілюстративне

За апе­ля­ці­єю про­ку­ра­ту­ри хмель­ни­ча­ни­на, який ґвал­ту­вав та роз­бе­щу­вав влас­них ма­ло­літ­ніх ді­тей, за­суд­же­но до жорс­ткі­шо­го по­ка­ран­ня.

За апе­ля­цій­ною скар­гою юве­наль­них про­ку­ро­рів Хмель­ницької ок­ружної про­ку­ра­ту­ри ска­со­ва­но ви­рок су­ду пер­шої ін­стан­ції в час­ти­ні приз­на­че­но­го по­ка­ран­ня 40-річ­но­му хмель­ни­ча­ни­ну за зґвал­ту­ван­ня ма­ло­літньої донь­ки та роз­бе­щен­ня влас­них ма­ло­літ­ніх ді­тей (ч.ч. 3, 4 ст. 152, ч. 2 ст. 156 КК Ук­ра­їни).

Апе­ля­цій­ний суд під­три­мав по­зи­цію сто­ро­ни об­ви­ну­ва­чен­ня та приз­на­чив йому 14 ро­ків поз­бавлен­ня во­лі.
Чо­ло­вік уп­ро­довж де­кіль­кох ро­ків роз­бе­щу­вав сво­їх ді­тей­-двій­нят. При­му­шу­вав їх ди­ви­тись ві­део пор­ногра­фіч­но­го ха­рак­те­ру. Та­кож, ко­рис­ту­ючись від­сутніс­тю дру­жи­ни та без­по­рад­ним ста­ном донь­ки, пе­рі­одич­но її ґвал­ту­вав.

Аби ді­ти мов­ча­ли, він пог­ро­жу­вав фі­зич­ною роз­пра­вою над ни­ми та їхньою ма­тір’ю. Суд пер­шої ін­стан­ції приз­на­чив чо­ло­ві­ку по­ка­ран­ня у ви­ді 12 ро­ків поз­бавлен­ня во­лі.

Про­ку­ро­ри у су­ді апе­ля­цій­ної ін­стан­ції до­ве­ли умис­ність дій за­суд­же­но­го, вик­лючну амо­раль­ність та ци­нізм зло­чи­ну.

«За­суд­же­ний, поп­ри на­яв­ність без­за­пе­реч­них до­ка­зів вчи­нен­ня зло­чи­нів, не роз­ка­яв­ся у вчи­не­но­му та за­пе­ре­чу­вав свою ви­ну. Ін­форма­цію про нього вне­се­но до Єди­но­го ре­єс­тру осіб, за­суд­же­них за зло­чи­ни про­ти ста­те­вої сво­бо­ди та ста­те­вої не­до­тор­ка­нос­ті ма­ло­літньої осо­би» — заз­на­чи­ли в про­ку­ра­ту­рі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне