На Хмельниччині чубляться герегівці і ляшківці (відео)

У вихідні головний радикал країни, а за сумісництвом кандидат в Президенти, Олег Ляшко заявив, що на Хмельниччині місцева влада забороняє жителям йти на зустріч з ним. Зокрема політик стверджував, що голова Дунаєвецької ОТГ погрожувала звільненням тим, хто все ж відвідає захід. Далі у своєму монолозі він згадав і однопартійців Веліни Заєць – голову Хмельницької ОДА Вадима Лозового та нардепа Олександра Герегу. У звичній для Ляшка манері пообіцяв “пообламати роги місцевим князькам”, а голову облдержадміністрації “викинути з кабінету”.

Відповідь не забарилась. Щоправда, у полеміку вступив голова Хмельницького обласного осередку партії “БПП” нардеп Андрій Шинькович.

На своїй сторінці він виклав допис із текстом та відео. У своїх коментарях до допису нардеп використовував і агресивні висловлювання і навіть лайливі слова.

Така поведінка нардепа абсолютно не нова. Чого лише вартує демонстрація середнього пальця громадським активістам, які викрили його на кнопкодавстві.

У коментарях в соцмережах Андрій Шинькович також оголосив війну партії радикала і додав, що поки Олег Ляшко не вибачиться перед “нашим лідером О.В.Г. (Олександра Володимировича Гереги – автор)” ні він, ні команди не заспокоїться.

А як же Петро Олексійович Порошенко? Андрій Шинькович очолює в області саме його політичну силу і мав би дбати саме про інтереси чинного Президента та його команди. Чи таким чином конкретники підтверджують, що хто б не виграв політичні перегони, у них свої плани?

Leave a Comment

Останні новини

Як ветерану стати підприємцем, – пояснюють юристи Українського ветеранського фонду

Створення і розвиток власної справи може допомогти ветеранам і ветеранкам повернутися до цивільного життя.

1 годину тому

Меморіальну дошку військовому Івану Остапову відкрили на Хмельниччині

У Кам'янці-Подільському, що на Хмельниччині, відкрили меморіальну дошку військовому Івану Остапову.

1 годину тому

У Волочиську поліцейські оголосили підозру чоловіку, який систематично кривдив свою бабусю

За вчинення домашнього насильства 24-річному місцевому жителю загрожує до 2 років ув’язнення.

3 години тому

У громадах Хмельниччини завершується опалювальний сезон

У деяких громадах Хмельниччини завершується опалювальний сезон. Згідно з чинним законодавством, опалювальний сезон закінчується, якщо протягом трьох діб середньодобова температура…

4 години тому

У Хмельницькому поліцейські психологи разом з музикантами оркестру проводять для поранених захисників сеанси музикотерапії

У роботі з пораненими бійцями «Гвардії наступу» фахівці продовжують використовувати різні види арттерапії.

21 годину тому

На Летичівщині оголосили підозру чоловікові у незаконній порубці дерев

Із здобутої незаконним шляхом деревини порушник виготовив піддони, які потім продав. 

23 години тому