Під страхом звільнення: на Хмельниччині голова ОТГ заборонила жителям йти на зустріч з кандидатом в Президенти

Під страхом звільнення: на Хмельниччині голова ОТГ заборони+ла жителям йти на зустріч з кандидатом в Президенти
Фото: Facebook

Ситуація сталась сьогодні, 9 березня у Дунаєвецькому районі. Про це на своїй сторінці повідомив кандидат в Президенти Олег Ляшко. Так, за його словами, голова Дунаєвецької ОТГ особисто телефонувала жителям і попереджала, що на не варто ходити на зустріч із радикальним кандидатом. Тим ж мешканцям, які працюють у держструктурах, як наголосив кандидат, погрожувала звільненням.

Скріншот із сторінки Олега Ляшка

Як виявилось пізніше, представники «Радикальної партії» мають також конфлікти і з головою Хмельницької ОДА. Усю цю ситуацію, кандидат пов’язує з тим, що Хмельниччина передана, як вотчина нардепу Олександру Герезі.

«При Януковичу не робилося того, що Герега робить на Хмельниччині зі своїм ставлеником-губернатором», – зазначив Олег Ляшко.

Під час свого монологу кандидат обурювався, що мажоритарник Герега перетворив свій округ на панщину, і що замість того, аби займатись дорожніми питаннями, піклується про те, аби потрапити в список журналу «Forbes». На завершення, Олег Ляшко передав привіт голові Хмельницької ОДА Вадиму Лозовому:

«Перекажіть губернатору, щоб він не наближався до членів моєї команди на сто метрів, чи його сатрапи будуть когось переслідувати, то я особисто приїду і викину його з кабінету! І ніхто йому не допоможе, ні Герега, ні Порошенко, ніхто!»

Пропонуємо насолодитись промовою Олега Ляшка. Обережно, містить лайливі слова.

https://www.facebook.com/O.Liashko/videos/2069114399823813/

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне