На Хмельниччині депутат влаштував штовханину з поліцейським: відкрито кримінальне провадження

У соцмережах поширюється відео інциденту між одним із обранців Старокостянтинівської міської ради та поліцейським, яке трапилося напередодні, 24 липня.

За інформацією громадського активіста і керівника ГО «Старокостянтинів небайдужий» Сергія Худого, йдеться про депутата міськради Андрія Поліщука, який влаштував штовханину з працівником поліції у центрі міста. Про це активіст написав на сторінці спільноти у Facebook…

…та оприлюднив відео події.

Як повідомили ХМ-ІНСАЙД в ГУ Нацполіції Хмельниччини, наразі  Хмельницьким райуправлінням поліції відкрито кримінальне провадження за фактом опору працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків за ч.2 ст. 342 Кримінального кодексу України. З’ясовуються усі обставини події.

Санкція статті передбачає штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк від 3 до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 4 років, або позбавлення волі на строк до 2 років.

Нагадаємо, що не так давно, під час голосування за секретаря міської ради, Андрій Поліщук “розпускав руки” до Сергія Худого. Депутат свідомо скинув активіста зі сцени.

Leave a Comment

Останні новини

У Хмельницькому повідомили про замінування школи

У Хмельницькому, ймовірно, замінували одну з місцевих шкіл. Повідомлення про це надійшло сьогодні близько 8 години ранку.

1 годину тому

Родичі п’яти загиблих Героїв Хмельниччини отримали високі державні нагороди

Начальник Хмельницької ОВА Cергій Тюрін, разом з військовослужбовцями Хмельницького ОТЦК та СП вручили високі державні нагороди родинам загиблих воїнів.

1 годину тому

Інспектори під час проведення рибоохоронного рейду виявили порушника, який рибалив забороненим знаряддям лову

Так на р. Случ поблизу с. Старий Остропіль Староостропільської ТГ Хмельницького району, чоловік добував водні біоресурси за допомогою забороненого знаряддя…

2 години тому

Як пацієнту подати скаргу до НСЗУ: алгоритм дій

Подати скаргу до НСЗУ — це не формальність. З початку року Національна служба здоров’я України отримала 1 080 звернень від…

3 години тому

У Хмельницькому безкоштовно вакцинують домашніх тварин: де можна отримати послугу

Цього року на Хмельниччині зафіксували випадок сказу у безпритульного собаки. Хвора тварина покусала 8-річного школяра та домашнього собаку.

3 дні тому

Хмельницький суд виніс вирок помічнику священника у справі сутички між ним і військовим

Півтора року пробаційного нагляду, виплату 50 тисяч гривень моральної шкоди й оплату лікування потерпілого — такий вирок виніс Хмельницький міськрайонний суд помічнику…

3 дні тому