У Старокостянтинові депутат показав дулю і штовхнув громадського активіста

Фото: https://youtu.be/-R2sQTb_dwU

Сталось це 4 січня під час засідання сесії міської ради.

Це у столиці депутати та чиновники думають про свою репутацію. А ось на місцях обранці відчувають свою безкарність та вседозволеність навіть без недоторканості.

Яскравий приклад – це ситуація на другій сесії Старокостянтинівської міської ради. Під час голосування за секретаря міської ради депутат від «Батьківщини» Андрій Поліщук свідомо скидає зі сцени керівника громадської організації Сергія Худого. Активіст якраз фіксував підрахунок голосів.

«На сесії було рівно 18 депутатів, і рівно 18 депутатів мали проголосувати, аби Олександр Степанишин отримав посаду секретаря. Тож якби хоч один бюлетень був зіпсований, то він не зміг би стати секретарем. Власне, саме тому я намагався зафіксувати легітимність цього голосування. Однак депутат Андрій Поліщук спочатку показав в камеру дулю, а потім зіштовхнув мене зі сцени», – зазначив Сергій Худий.

У підсумку секретарем четвертий раз обрали Олександра Степанишина, який у коментарі активісту зазначив, що Андрій Поліщук має високу довіру виборців.

“Депутат від БЮТ Андрій Поліщук намагався завадити мені висвітюлювати процедуру обрання секретаря міської ради. І цей депутат, зайняв третє місце по кількості відданих персонально за нього голосів виборців. То як, старокостянтинівці, ми заслуговуємо на те, що маємо? Влаштовують вас такі депутати?” – написав активіст у “Фейсбуці”.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне