На Хмельниччині минулої доби горіли нежитлові будівлі, дачний будинок та сіно на відкритій місцевості

Упродовж минулої доби вогнеборці Хмельниччини 4 рази залучалися до гасіння пожеж різного характеру.

Двічі вогонь спалахував у Дунаєвецькому районі. В селі Балин загорілась господарча споруда. На момент прибуття рятувальників 33 Державного пожежно-рятувального поста палало на 10 кв.м. До гасіння залучалась місцева пожежна команда с. Балин. Завдяки швидким діям вогнеборців будівлю вдалося врятувати від знищення полум’ям. У с. Кривчик, ймовірно, через потрапляння малокалорійного джерела запалювання на горючий матеріал спалахнуло сіно на відкритій території. Пожежу оперативно ліквідовано силами бійців 12 ДПРЧ, проте вогонь таки встиг знищити тонну сіна.

У Старокостянтинові на пров. Квітковому загорівся дачний будинок, про що вогнеборців 19 ДПРЧ сповістили о 09:44. Бійці за лічені хвилини впорались із загорянням, до якого призвело, ймовірно, порушення протипожежних правил при розпалюванні печі.

А в приватному секторі міста Шепетівка необережність з вогнем невстановленої особи призвела до загоряння побутового сміття в безгосподарчій будівлі. Пожежу площею 4 кв.м миттю ліквідували вогнеборці 21 ДПРЧ та запобігли розповсюдженню вогню.

В усіх випадках ніхто не постраждав.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Leave a Comment

Останні новини

На Хмельниччині затримали чоловіка, який стріляв у патрульних

Подія сталась 23 квітня близько 21:15 години в селі Нігин Гуменецької громади.

20 хв. тому

У Хмельницькому суд оштрафував ексчиновницю, яку вимагала у подружжя 5000 доларів хабара за сприяння у всиновленні дитини

Хмельницький міськрайонний суд виніс вирок екс-начальниці Служби у справах дітей Хмельницької ОДА Ніні Магур за зловживання службовим становищем.

2 години тому

Зрізав понад три десятки дерев на території природно-заповідного фонду – судитимуть жителя Кам’янеччини

Прокурорами Кам’янець-Подільської окружної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно 47-річного жителя Кам’янеччини за фактом незаконної порубки лісу на території…

2 години тому

У Хмельницькому водій, який на смерть збив 41-річного пішохода і зник з місця події, отримав 6 років тюрми

Дорожньо-транспортна пригода сталася 11 вересня 2023 року близько 23:00 години у м. Хмельницькому на Копистинському шосе.

18 години тому

На Городоччині сталася ДТП, у якій загинув 36-річний водій

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 23 квітня, близько 08:50 години на автодорозі сполученням «Кам’янець-Подільський – Сатанів – Білогір’я» поблизу с. Іванківці…

21 годину тому

З травня 2024 року більшості українців, які отримують житлову субсидію, на неопалювальний сезон її буде призначено автоматично

Житлова субсидія призначається до дати закінчення опалювального сезону та розраховується з урахуванням тривалості опалювального сезону по 15 квітня включно.

23 години тому