На Хмельниччині минулої доби горіли нежитлові будівлі, дачний будинок та сіно на відкритій місцевості

Фото: km.dsns.gov.ua

Упродовж минулої доби вогнеборці Хмельниччини 4 рази залучалися до гасіння пожеж різного характеру.

Двічі вогонь спалахував у Дунаєвецькому районі. В селі Балин загорілась господарча споруда. На момент прибуття рятувальників 33 Державного пожежно-рятувального поста палало на 10 кв.м. До гасіння залучалась місцева пожежна команда с. Балин. Завдяки швидким діям вогнеборців будівлю вдалося врятувати від знищення полум’ям. У с. Кривчик, ймовірно, через потрапляння малокалорійного джерела запалювання на горючий матеріал спалахнуло сіно на відкритій території. Пожежу оперативно ліквідовано силами бійців 12 ДПРЧ, проте вогонь таки встиг знищити тонну сіна.

У Старокостянтинові на пров. Квітковому загорівся дачний будинок, про що вогнеборців 19 ДПРЧ сповістили о 09:44. Бійці за лічені хвилини впорались із загорянням, до якого призвело, ймовірно, порушення протипожежних правил при розпалюванні печі.

А в приватному секторі міста Шепетівка необережність з вогнем невстановленої особи призвела до загоряння побутового сміття в безгосподарчій будівлі. Пожежу площею 4 кв.м миттю ліквідували вогнеборці 21 ДПРЧ та запобігли розповсюдженню вогню.

В усіх випадках ніхто не постраждав.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне