На Хмельниччині поліцейські затримали молодика, який обстріляв будинок свого знайомого

Під час огляду за місцем проживання 19-річного зловмисника працівники поліції виявили та вилучили незареєстровану мисливську рушницю «ТОЗ», з якої були здійснені постріли .
 
Сьогодні, 28 серпня, о 00.05 годині до Деражнянського відділення поліції надійшло повідомлення від 24-річного жителя села Гришки про те, що невстановлена особа обстріляла його будинок, пошкодивши вікно в одній із кімнат. Вжитими оперативно-розшуковими заходами працівники поліції встановили, що до вчинення злочину причетний 19-річний знайомий потерпілого, у якого з ним вже продовж місяця тягнеться конфлікт.
 

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, молодик близько опівночі взяв з дому незареєстровану рушницю і обстріляв з неї будинок знайомого. На щастя, від його дій ніхто не постраждав. Під час огляду будинку зловмисника поліцейські виявили і вилучили рушницю та направили її на експертизу.

Молодика затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням зброї) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Leave a Comment

Останні новини

Роботодавці можуть отримати кошти за найм ветеранів

Працедавці, які наймають на роботу зареєстрованих безробітних ветеранів, можуть отримати кошти від Центру зайнятості.

1 годину тому

На Хмельниччині викрили злочинну групу, яка незаконно вирубала понад півсотні цінних дерев

У Хмельницькій області працівники ДБР у взаємодії з Департаментом внутрішньої безпеки Нацполіції викрили організовану злочинну групу, яка незаконно рубала дерева,…

3 години тому

У Кам’янці-Подільському сталася ДТП, у якій травмувалась 77-річна пасажирка

Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 6 травня, близько 11:00 години на вʼїзді у місто неподалік села Лисогірка.

3 години тому

На Хмельниччині у держустанові без тендеру закупили електровелосипедів на суму 1,8 млн грн

Прокурори Окружної прокуратури міста Хмельницького домоглися у судовому порядку повернення незаконно витрачених державних коштів на закупівлю електровелосипедів.

8 години тому

СБУ викрила посадовця Ярмолинецької селищної ради на корупційній схемі

Служба безпеки України викрила злочинну діяльність начальника одного із відділів Ярмолинецької ОТГ.

1 день тому

Впродовж вихідних на території Хмельницького району сталися три ДТП з травмованими

Про автопригоду за участі нетверезого водія ми вже повідомляли раніше. Окрім цього, на вихідних сталися ще дві ДТП, у яких постраждали…

1 день тому