На Хмельниччині поліцейські затримали молодика, який обстріляв будинок свого знайомого

31
Фото: npu.gov.ua
Під час огляду за місцем проживання 19-річного зловмисника працівники поліції виявили та вилучили незареєстровану мисливську рушницю «ТОЗ», з якої були здійснені постріли .
 
Сьогодні, 28 серпня, о 00.05 годині до Деражнянського відділення поліції надійшло повідомлення від 24-річного жителя села Гришки про те, що невстановлена особа обстріляла його будинок, пошкодивши вікно в одній із кімнат. Вжитими оперативно-розшуковими заходами працівники поліції встановили, що до вчинення злочину причетний 19-річний знайомий потерпілого, у якого з ним вже продовж місяця тягнеться конфлікт.
 

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, молодик близько опівночі взяв з дому незареєстровану рушницю і обстріляв з неї будинок знайомого. На щастя, від його дій ніхто не постраждав. Під час огляду будинку зловмисника поліцейські виявили і вилучили рушницю та направили її на експертизу.

Молодика затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням зброї) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне