На Хмельниччині відвідали родини полеглих Героїв Небесної Сотні

Пам’ятаємо кожного, хто загинув під час Революції Гідності у боротьбі за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України, та завдяки кому було змінено перебіг історії нашої держави. Сьогодні перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін відвідав матір Героя Небесної Сотні Артема Мазура.

Під час візиту він поспілкувався з Світланою Вікторівною, висловив щирі співчуття та слова вдячності за її сина, який віддав своє життя за Україну.

“Сьогодні ми схиляємо голови в глибокій скорботі перед Вашим сином, Героєм Небесної Сотні. Його життя обірвалося трагічно, але його подвиг назавжди залишиться в наших серцях. Йому ще б жити і жити, творити добро, будувати щасливе майбутнє. Але доля розпорядилась інакше. Він став одним із Небесних Сотників, які проклали шлях до нового життя для України. Вічна пам’ять Вашому сину! А Вам, шановна мамо, ми щиро співчуваємо та бажаємо сил та стійкості”, – сказав посадовець.

Не залишили у цей день без уваги та підтримки і інші сім’ї загиблих Героїв. Так, представники Хмельницької, Шепетівської, Кам’янець-Подільської РВА відвідали родини, задля вшанування світлої пам’яті про наших патріотів.

https://www.adm-km.gov.ua/

https://www.adm-km.gov.ua/

Пам’ятаймо вічно подвиг Героїв Небесної Сотні. Залишаємося гідними своїх Героїв!

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

“Двічі виносив пораненого з поля бою”: у Хмельницькому попрощались з військовим Віктором Марценюком

Сьогодні, 16 травня, у Хмельницькому попрощались із 29-річним військовослужбовцем Віктором Марценюком.

3 години тому

У пресслужбі ХАЕС прокоментували ситуацію з мертвою рибою у водоймі-охолоджувачі

Масову загибель риби на водосховищі Хмельницької атомної станції не варто пов’язувати з роботою станції.

6 години тому

Керівник Кам’янець-Подільського музею сам собі призначав доплати

Завершено ревізію Департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради за період 01.01.2020–30.09.2023.

8 години тому

Повідомлено про підозру учасникам двох злочинних угрупувань, які нашахраювали на 4 млн грн 

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру 9 учасникам двох організованих злочинних угрупувань у шахрайстві (ч.ч. 4, 5 ст.…

10 години тому

Поблизу м. Славута сталася ДТП, у якій травмувався велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 травня, близько 08:00 години поблизу м. Славута на автодорозі сполученням «Корець — Антоніни».

12 години тому

Під час обстеження водойми-охолоджувача ХАЕС виявили загибель водних біоресурсів

13 травня 2024 року представники Хмельницького рибоохоронного патруля під час проведення рибоохоронного рейду виявили загибель водних біоресурсів.

1 день тому