На Хмельниччині відвідали родини полеглих Героїв Небесної Сотні

Фото: https://www.adm-km.gov.ua/

Пам’ятаємо кожного, хто загинув під час Революції Гідності у боротьбі за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України, та завдяки кому було змінено перебіг історії нашої держави. Сьогодні перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін відвідав матір Героя Небесної Сотні Артема Мазура.

Під час візиту він поспілкувався з Світланою Вікторівною, висловив щирі співчуття та слова вдячності за її сина, який віддав своє життя за Україну.

“Сьогодні ми схиляємо голови в глибокій скорботі перед Вашим сином, Героєм Небесної Сотні. Його життя обірвалося трагічно, але його подвиг назавжди залишиться в наших серцях. Йому ще б жити і жити, творити добро, будувати щасливе майбутнє. Але доля розпорядилась інакше. Він став одним із Небесних Сотників, які проклали шлях до нового життя для України. Вічна пам’ять Вашому сину! А Вам, шановна мамо, ми щиро співчуваємо та бажаємо сил та стійкості”, – сказав посадовець.

Не залишили у цей день без уваги та підтримки і інші сім’ї загиблих Героїв. Так, представники Хмельницької, Шепетівської, Кам’янець-Подільської РВА відвідали родини, задля вшанування світлої пам’яті про наших патріотів.

https://www.adm-km.gov.ua/

https://www.adm-km.gov.ua/

Пам’ятаймо вічно подвиг Героїв Небесної Сотні. Залишаємося гідними своїх Героїв!

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне