На Хмельниччині за минулу добу підрозділи ДСНС ліквідовували шість пожеж

Минулої доби вогнеборці 6 разів залучалися до ліквідації пожеж на території області.

Так, 1 листопада о 04:45 виникла пожежа приватного гаража на пров. Малиновий у обласному центрі, яку оперативно ліквідували бійці 2 Державної пожежно-рятувальної частини. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при монтажу та експлуатації печі. Нещасних випадків на пожежі не було.

О 11:39 рятувальники 37 Державної пожежно-рятувальної частини мчали за викликом на вул. Озерна в м. Хмельницький, де виникла пожежа приватного автомобіля TOYOTA PRADO. Причина пожежі встановлюється. Нещасних випадків на пожежі не було.

Вже о 12:35 виникла пожежа приватного житлового будинку на вул. Одухи в м. Славута. За викликом до місця пригоди оперативно прибули рятувальники, які негайно приступили до гасіння. Під час розвідки вогнеборцям вдалось врятувати із задимлених приміщень 89-річну бабусю та двох дівчаток 5-ти та 12-ти років, яких оперативно вивели на свіже повітря. Літню жінку, котра потребувала медичної допомоги, передали працівникам “швидкої”.  Бійці ДСНС за лічені хвилини ліквідували пожежу, не допустивши подальшого поширення полум’я. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

О 19:21 ймовірно, через порушення правил пожежної безпеки при монтажу та експлуатації печі, виникла пожежа приватного житлового будинку у с. Гаврилівці Кам’янець-Подільського району, яку оперативно ліквідували бійці 6 ДПРЧ та МПК с. Ходорівці. Нещасних випадків на пожежі не було.

О 21:44 знову виникла пожежа приватного легкового автомобіля ЗАЗ-DAEWOO на вул. Озерна в м. Хмельницький. Бійці ДСНС за лічені хвилини ліквідували пожежу. Причина пожежі встановлюється. Нещасних випадків на пожежі не було.

Вже 2 листопада о 00:29 виникла пожежа приватного житлового будинку у с. Смотрич Кам’янець-Подільського району. Пожежу ліквідовано рятувальниками 6 ДПРЧ. Причина пожежі встановлюється. Нещасних випадків на пожежі не було.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Leave a Comment

Останні новини

Двоє ветеранів з Хмельниччини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади

2 ветеранських бізнеси з Хмельниччини перемогли у конкурсі фінансування “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду.

32 хв. тому

Енергопостачальники повернуть кошти за поставлену за завищеними цінами електроенергію

За результатами розгляду позовів Кам’янець-Подільської та Летичівської окружних прокуратур Меджибізькій селищній раді та Міністерству освіти і науки України буде повернуто…

19 години тому

СБУ заблокувала на Хмельниччині новий канал втечі ухилянтів за кордон

Служба безпеки заблокувала нову схему ухилення від мобілізації та нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

19 години тому

Автомобілі з Китаю: різновиди транспорту та їх переваги

Розвиток автомобілебудування у Китаї досяг великих висот. Сьогодні на вибір є велика кількість техніки і переважно популярністю користуються електромобілі.

20 години тому

На Хмельниччині попрощалися із воїном Михайлом Гаврою

У селі Грузевиця, що на Хмельниччині, попрощалися із 42-річним захисником України Михайлом Гаврою, який загинув 20 квітня 2024 року внаслідок отриманого…

21 годину тому

На Хмельниччині чоловік, який через похмілля не з’явився за викликом до ТЦК, отримав рік іспитового терміну

Красилівськй районний суд присудив за ухилення від мобілізації тимчасово не працюючому військовозобов’язаному три роки тюрми, які замінив на рік іспитового…

23 години тому