Славута: під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували трьох людей, з них – двох неповнолітніх дітей

Фото: km.dsns.gov.ua

1 листопада о 12:35 на пункт зв’язку 18 Державної пожежно-рятувальної частини м. Славута надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку на вулиці Одухи.  Про загоряння повідомив сусід, який  помітив дим, що здіймався над будинком.

Як виявилось, будинок розділений навпіл і має два окремих входи. В одній половині будівлі проживає 89-річна бабуся, в іншій — молода родина з двома неповнолітніми дітьми — дівчатками 5-ти та 12-ти років.

km.dsns.gov.ua

За викликом до місця пригоди оперативно прибули рятувальники, які негайно приступили до гасіння. Під час розвідки вогнеборцям вдалось врятувати із задимлених приміщень обох дівчаток та бабусю, яких оперативно вивели на свіже повітря. Літню жінку, котра потребувала медичної допомоги, передали працівникам “швидкої”.  Бійці ДСНС за лічені хвилини ліквідували пожежу, не допустивши подальшого поширення полум’я.

km.dsns.gov.ua

Ймовірно, загоряння сталося через коротке замикання електромережі в одній із частин будинку, в якій проживала 89-річна жінка. Дим розповсюдився й на іншу частину будинку, де на той момент знаходились дівчатка.

km.dsns.gov.ua

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне