На Хмельниччині за минулу добу сталось п’ять пожеж

Вчора, 27 липня вогнеборців п’ять разів залучали до ліквідації пожеж. Із стихією боролись на Дунаєвеччині, в містах Нетішин, Шепетівка, Хмельницький та Кам’янець-Подільський. Про події повідомляє сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області.  

Так, об 11 ранку рятувальники отримали повідомлення про пожежу господарчої споруди у с.Нестерівці, що у Дунаєвецькому районі. Вогонь пошкодив покриття та перекриття на площі 40м. кв. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеуи при експлуатації печей. Збитки – встановлюються. Нещасних випадків на пожежі не було.

Водночас вогнеборці отримали виклик і з міста Шепетівка. Там виникла пожежа 9-ти поверхового житлового будинку на проспекті Миру. Полум’я пошкодило стіни, двері. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Збитки склали 500 грн.

Вже  о 16год.35хв. виникла пожежа в спорт – барі «Фанат», що на вулиці Курчатова в місті Нетішин. Вогонь пошкодив електропроводку, документи,  знищив фритюрницю Причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Збитки – встановлюються.

Надвечір  виникла пожежа мусорного бака на вулиці Волочиській, що у місті Хмельницькому.  Причина пожежі та збитки – встановлюються.

Вже о пів на десяту вечора зайнялась нежитлова будівля на вулиці Данила Галицького у місті Кам’янець-Поділський. Полум’я пошкодило піддони. Причина пожежі встановлюється.

Фото: Служба порятунку “101” Кам’янець-Подільський

Нагадаємо, що днями у Городоцькому районі зайнявся житловий будинок. Пожежа сталась внаслідок розряду блискавки. 

Leave a Comment

Останні новини

У Хмельницькому внаслідок вибуху газоповітряної суміші травмувався чоловік

Сьогодні рятувальники прийняли терміновий виклик про інцидент у Центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей у Хмельницькому.

9 години тому

Житлова субсидія на неопалювальний сезон для більшості українців буде перепризначена автоматично

Російська агресія та енергетичний терор продовжують наносити колосальну шкоду Україні й українцям.

11 години тому

Авто, яке розшукували у Бельгії, знайшлося на Хмельниччині

Сьогодні до Кам’янець – Подільського сервісного центру МВС звернувся місцевий житель аби зареєструвати омріяне авто.

12 години тому

Чи ближче до народу: на що парламентські партії витрачають держкошти у регіонах?

“Європейська солідарність” минулого року отримала понад 137 млн гривень держфінансування. Найбільшою статтею витрат регіональних осередків партії ЄС виявилася сплата податків…

14 години тому

У Хмельницькому перевіряють факт замінування держустанови

У Хмельницькому сьогодні, 2 травня, до поліції надійшло повідомлення про замінування однієї з держустанов обласного центру.

14 години тому

У Службі відновлення закликали мешканців Хмельниччини не робити стихійні сміттєзвалища поблизу доріг

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області закликали мешканців Шепетівської громади не облаштовувати стихійні сміттєзвалища в межах смуги…

15 години тому