На Хмельниччині за минулу добу сталось п’ять пожеж

Одна з пожеж у Кам'янці-Подільському
Фото: Служба порятунку “101” Кам’янець-Подільський

Вчора, 27 липня вогнеборців п’ять разів залучали до ліквідації пожеж. Із стихією боролись на Дунаєвеччині, в містах Нетішин, Шепетівка, Хмельницький та Кам’янець-Подільський. Про події повідомляє сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області.  

Так, об 11 ранку рятувальники отримали повідомлення про пожежу господарчої споруди у с.Нестерівці, що у Дунаєвецькому районі. Вогонь пошкодив покриття та перекриття на площі 40м. кв. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеуи при експлуатації печей. Збитки – встановлюються. Нещасних випадків на пожежі не було.

Водночас вогнеборці отримали виклик і з міста Шепетівка. Там виникла пожежа 9-ти поверхового житлового будинку на проспекті Миру. Полум’я пошкодило стіни, двері. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Збитки склали 500 грн.

Вже  о 16год.35хв. виникла пожежа в спорт – барі «Фанат», що на вулиці Курчатова в місті Нетішин. Вогонь пошкодив електропроводку, документи,  знищив фритюрницю Причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Збитки – встановлюються.

Надвечір  виникла пожежа мусорного бака на вулиці Волочиській, що у місті Хмельницькому.  Причина пожежі та збитки – встановлюються.

Вже о пів на десяту вечора зайнялась нежитлова будівля на вулиці Данила Галицького у місті Кам’янець-Поділський. Полум’я пошкодило піддони. Причина пожежі встановлюється.

Пожежна машина Кам'янець-Поділський під час ліквідації нічної пожежі

Фото: Служба порятунку “101” Кам’янець-Подільський

Нагадаємо, що днями у Городоцькому районі зайнявся житловий будинок. Пожежа сталась внаслідок розряду блискавки. 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне