На Хмельниччині за новими стандартами відбиратимуть митників для роботи на скануючих системах

Програмою з експортного контролю та безпеки кордонів (BXBS) Посольства США в Україні за запитом ДФС у березні цього року було надано спеціалізоване навчальне програмне забезпечення для тестування при прийомі на роботу операторів скануючих систем. Розроблене воно компанією «Renful Premier Technologies».

У Хмельницькому на базі Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення ДФС експерти компанії «Renful Premier Technologies» здійснили інсталяцію програмного забезпечення та провели навчальний курс для митників «Pre-M – система тестування при прийомі на роботу операторів рентгенівських установок».

Програма включає декілька категорій тестів для оцінки навичок, особистісних та фізичних рис, необхідних для того, щоб бути успішним оператором скануючих систем. За результатами тестування можна оцінити здатності кандидата щодо базового сприйняття кольорів, розпізнавання предметів, що становлять загрозу, уваги до аномалій, уявного обертання, розпізнавання об’єктів, а також дати певну характеристику особистим якостям претендента на посаду.

По завершенню навчання всі учасники заходу висловили подяку за фахові роз’яснення, високий рівень професіоналізму та наголосили на перевагах данної програми. Адже вона надасть можливість зробити якісний добір персоналу для роботи з сучасними скануючими системами. Вони, в свою чергу, покращать спроможність митних органів виявляти заборонені вкладення у предметах і вантажах, що перетинають митний кордон України.

Повідомляє офіційний портал Державної фіскальної служби України в Хмельницькій області

Нагадаємо, що на Хмельниччині поліцейські затримали 34-річну жінку, яка займалась збутом наркотиків. Працівники поліції затримали 34-річну зловмисницю під час чергового збуту канабісу. Під час обшуку за місцем проживання зловмисниці правоохоронці вилучили декілька пакунків з канабісом, мобільні телефони, sim-карти тощо. Усе вилучене направлено на експертизу.

Leave a Comment

Останні новини

У Хмельницькому внаслідок вибуху газоповітряної суміші травмувався чоловік

Сьогодні рятувальники прийняли терміновий виклик про інцидент у Центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей у Хмельницькому.

14 години тому

Житлова субсидія на неопалювальний сезон для більшості українців буде перепризначена автоматично

Російська агресія та енергетичний терор продовжують наносити колосальну шкоду Україні й українцям.

17 години тому

Авто, яке розшукували у Бельгії, знайшлося на Хмельниччині

Сьогодні до Кам’янець – Подільського сервісного центру МВС звернувся місцевий житель аби зареєструвати омріяне авто.

18 години тому

Чи ближче до народу: на що парламентські партії витрачають держкошти у регіонах?

“Європейська солідарність” минулого року отримала понад 137 млн гривень держфінансування. Найбільшою статтею витрат регіональних осередків партії ЄС виявилася сплата податків…

20 години тому

У Хмельницькому перевіряють факт замінування держустанови

У Хмельницькому сьогодні, 2 травня, до поліції надійшло повідомлення про замінування однієї з держустанов обласного центру.

20 години тому

У Службі відновлення закликали мешканців Хмельниччини не робити стихійні сміттєзвалища поблизу доріг

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області закликали мешканців Шепетівської громади не облаштовувати стихійні сміттєзвалища в межах смуги…

21 годину тому