На Хмельниччині за новими стандартами відбиратимуть митників для роботи на скануючих системах

На Хмельниччині за новими стандартами відбиратимуть митників для роботи на скануючих системах
Фото: www.radiosvoboda.org

Програмою з експортного контролю та безпеки кордонів (BXBS) Посольства США в Україні за запитом ДФС у березні цього року було надано спеціалізоване навчальне програмне забезпечення для тестування при прийомі на роботу операторів скануючих систем. Розроблене воно компанією «Renful Premier Technologies».

У Хмельницькому на базі Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення ДФС експерти компанії «Renful Premier Technologies» здійснили інсталяцію програмного забезпечення та провели навчальний курс для митників «Pre-M – система тестування при прийомі на роботу операторів рентгенівських установок».

Програма включає декілька категорій тестів для оцінки навичок, особистісних та фізичних рис, необхідних для того, щоб бути успішним оператором скануючих систем. За результатами тестування можна оцінити здатності кандидата щодо базового сприйняття кольорів, розпізнавання предметів, що становлять загрозу, уваги до аномалій, уявного обертання, розпізнавання об’єктів, а також дати певну характеристику особистим якостям претендента на посаду.

По завершенню навчання всі учасники заходу висловили подяку за фахові роз’яснення, високий рівень професіоналізму та наголосили на перевагах данної програми. Адже вона надасть можливість зробити якісний добір персоналу для роботи з сучасними скануючими системами. Вони, в свою чергу, покращать спроможність митних органів виявляти заборонені вкладення у предметах і вантажах, що перетинають митний кордон України.

Повідомляє офіційний портал Державної фіскальної служби України в Хмельницькій області

Нагадаємо, що на Хмельниччині поліцейські затримали 34-річну жінку, яка займалась збутом наркотиків. Працівники поліції затримали 34-річну зловмисницю під час чергового збуту канабісу. Під час обшуку за місцем проживання зловмисниці правоохоронці вилучили декілька пакунків з канабісом, мобільні телефони, sim-карти тощо. Усе вилучене направлено на експертизу.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне