На Красилівщині чоловік напідпитку викрав сусідський автомобіль

У Красилівському районі працівники групи реагування патрульної поліції затримали 34-річного чоловіка. Він, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння (2,2 проміле), викрав у сусіда автомобіль, на якому протаранив декілька парканів. Про викрадення автівки повідомляє прес-служба поліцейських.

Подія мала місце в селі Заслучне Красилівського району вчора, 23 квітня, близько 22.20 години. 34-річний місцевий житель під час застілля з товаришами вирішив з’їздити в місцевий магазин. Але транспорту не було. Не довго думаючи, чоловік викрав «Рено Логан» у свого сусіда, який живе через декілька хат.

hm.npu.gov

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння — «Драгер» показав 2,2 проміле — зловмисник протаранив по дорозі паркани в кількох господарствах.

Тим часом люди зателефонували до поліції, і вже за кілька хвилин на місці була група реагування патрульної поліції. Побачивши правоохоронців, зловмисник почав городами втікати у напрямку сільського ставка, проте невдовзі був затриманий.

hm.npu.gov

По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді накладення штрафу, обмеження або позбавлення волі на строк від 3 до 5 років. Наразі слідчі дії тривають.

Нагадаємо, що у Дунаївцях патрульні затримали молодика, який обікрав приватний будинок. У неділю ввечері до Дунаєвецького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невстановлена особа через вікно проникла у приватний будинок в селі Великий Жванчик, звідки викрала близько 400 злотих, електрочайник, ноутбук, золоті прикраси, алкогольні напої та інші речі. Чоловікові вже оголосили про підозру за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. На період досудового розслідування суд взяв його під варту.

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

2 дні тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

2 дні тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

2 дні тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

2 дні тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

2 дні тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

2 дні тому