У Дунаївцях патрульні затримали молодика, який обікрав приватний будинок

0
Фото: hm.npu.gov

У райцентрі Дунаївці працівники групи реагування патрульної поліції затримали 27-річного чоловіка, який 21 квітня увечері обікрав приватний будинок в селі Великий Жванчик. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

У неділю ввечері до Дунаєвецького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невстановлена особа через вікно проникла у приватний будинок в селі Великий Жванчик, звідки викрала близько 400 злотих, електрочайник, ноутбук, золоті прикраси, алкогольні напої та інші речі.

Опрацьовуючи цю інформацію, патрульні перевірили пункти прийому валюти і з’ясували, що в один із них якраз здавали злоті. Сума теж збіглась. Поліцейські переглянули відео з камер відеонагляду і встановили зловмисника, а згодом побачили його прямо на одній із вулиць райцентру, де і затримали.

Підозрюваним виявився 27-річний хмельничанин, який тільки у березні звільнився із місць позбавлення волі й останнім часом проживав у селі Трибухівка Дунаєвецького району. Раніше він вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, грабежі та злочини, пов’язані з наркотиками. Під час обшуку за місцем проживання підозрюваного правоохоронці вилучили частину викрадених речей.

Чоловікові вже оголосили про підозру за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. На період досудового розслідування суд взяв його під варту.

Нагадаємо, що у Кам’янці-Подільському зловмисники викрали автомобіль. Злочинцями, які викрали «ВАЗ 2107», виявились двоє молодиків 15 і 19 років. Вони пояснили свій вчинок тим, що випили зайвого і вирішили покататися. Обох зловмисників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм доведеться відповідати за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне