На Красилівщині внаслідок ДТП травмувалися 3 осіб

Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 березня, близько 08.00 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» неподалік села Мотрунки Красилівського району. Про аварію повідомляє сайт ГУ НП у Хмельницькій області.

Попередньо встановлено, шо 33-річний житель Старокостянтинова на автомобілі «Нісан» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Шкода Октавія» під керуванням 47-річного жителя Миколаєва.

У результаті ДТП обидва водії отримали численні забої, а 35-річний пасажир «Шкоди» — перелом правої руки. Усім потерпілим надано медичну допомогу без госпіталізації.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Нагадаємо, що на Ярмолинеччині під час ДТП загинув 23-річний чоловік. Правоохоронці закликають громадян враховувати різке погіршення погодних умов і бути обережними на дорозі. На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій загинув 23-річний чоловік. ДТП сталася 27 березня, о 6.40 годині на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Соколівка Ярмолинецького району. Попередньо встановлено, що 23-річний місцевий житель на автомобілі «ВАЗ 2106» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив лобове зіткнення з вантажівкою «Вольво» під керуванням 51-річного вінничанина. У результаті ДТП водій легковика від отриманих травм помер на місці події. По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 

Leave a Comment

Останні новини

Під час обстеження водойми-охолоджувача ХАЕС виявили загибель водних біоресурсів

13 травня 2024 року представники Хмельницького рибоохоронного патруля під час проведення рибоохоронного рейду виявили загибель водних біоресурсів.

37 хв. тому

Хмельницькі правоохоронці оголосили підозру діючому адвокату з Києва в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон

За даними слідства, підозрюваний за 4 тисячі доларів США пообіцяв військовозобов’язаному включити його до інформаційної системи «Шлях» як водія-волонтера громадської…

48 хв. тому

Прокуратура через суд повернула громадам Шепетівщини землі природно-заповідного фонду, які потрапили у «приватні руки»

Прокурори Шепетівської окружної прокуратури домоглися у судовому порядку повернення у власність громад земель природно-заповідного фонду вартістю понад 58 млн грн.

5 години тому

У Хмельницькому сталася ДТП, у якій травмувалась пенсіонерка

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 14 травня, близько 20:00 години по вул. Подільській.

5 години тому

“Бізнесу вигідно наймати ветеранів: їх завтра не мобілізують”, — головні тези з форуму для підприємців

Для 39,4% ветеранів, чинних та майбутніх, одна з головних проблем у цивільному житті — труднощі з пошуком роботи.

7 години тому

Розподіл електричної енергії споживачам відновлено

За інформацією НЕК «Укренерго» станом на 09:00 ранку ситуація в енергосистемі стабілізувалась, дію графіків аварійних відключень та обмеження споживання електричної…

8 години тому