На Ярмолинеччині під час ДТП загинув 23-річний чоловік

11
Фото: hm.npu.gov

Правоохоронці закликають громадян враховувати різке погіршення погодних умов і бути обережними на дорозі.

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій загинув 23-річний чоловік. Про аварію повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 27 березня, о 6.40 годині на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Соколівка Ярмолинецького району. Попередньо встановлено, що 23-річний місцевий житель на автомобілі «ВАЗ 2106» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив лобове зіткнення з вантажівкою «Вольво» під керуванням 51-річного вінничанина.

У результаті ДТП водій легковика від отриманих травм помер на місці події. По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Нагадаємо, що у Хмельницькому нетверезий водій врізався у паркан. 26 березня, близько 22-ї години, на перехресті вулиць Майборського та Чорновола, водій 1983 року народження, керуючи автомобілем ВАЗ, не впорався з керуванням та допустив наїзд на паркан. Про ДТП повідомляє прес-служба Патрульної поліції. Прибувши на місце події патрульні виявили у водія автомобіля явні ознаки алкогольного сп’яніння. Показник драгера показав результат 1,67 проміле алкоголю. Водій даного автомобіля вже неодноразово притягався до адміністративної відповідальності за керування напідпитку та інші порушення ПДР. Чоловік вже давно позбавлений судом права керування транспортними засобами. Патрульні склали на водія протоколи за статтею 130 КУпАП за повторне протягом року керування автомобілем в стані сп’яніння та статтею 124 КУпАП за вчинення ДТП без потерпілих. А також постанову за керування транспортним засобом, будучи позбавленим такого права судом.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне