На річці Горинь загинула дитина

12 липня близько 18 години до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в селі Михля Шепетівського району в річці Горинь загинула дитина.

На місце події також було направлено чергове відділення рятувальників з Ізяслава.

Як з’ясувалося, сестра разом із братом відпочивали на водоймі, через сильну течію вони почали тонути. Дітей побачили очевидці, які негайно кинулися на допомогу. Шістнадцяти річну дівчину вдалося дістати відразу, а її меншого брата врятувати не вдалося. Ще до прибуття рятувальників громадяни підняли тіло хлопчика на поверхню.

Всі причини й обставини даного інциденту з’ясовують правоохоронці.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

У Кам’янці-Подільському слідчі оголосили підозру чоловікові, який викрав з картки свого товариша майже 200 тисяч гривень

Зловмисник незаконно отримав доступ до рахунку потерпілого та привласнив собі всі заощадження.

2 години тому

Комунальне підприємство відшкодує понад 1,2 млн грн збитків, завданих незаконною порубкою лісу

Господарський суд Хмельницької області задовольнив позови Волочиської окружної прокуратури про стягнення з комунального підприємства шкоди, завданої довкіллю внаслідок незаконної порубки…

20 години тому

Авіапольоти над Хмельницьким. Суд арештував навчальний літак

Хмельницький міськрайонний суд арештував навчальний літак Aero AT-3 R100, що належить ТОВ «Льотна школа Кондор» у рамках кримінального провадження про…

20 години тому

“Дитина не ходить, не розмовляє, не сидить, не тримає голову”: хмельничанка судиться з лікаркою, яка приймала пологи

Мати шестирічного Ореста, Аліна Лоєвська, судиться з лікаркою Хмельницького обласного перинатального центру Аллою Кропивницькою.

21 годину тому

У Хмельницькому районі в ДТП травмувався 17-річний мотоцикліст

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 7 травня, близько 20:00 години на автодорозі сполученням «Житомир – Чернівці» неподалік с. Ружичанка.

22 години тому

На війні загинули четверо військовослужбовців з Хмельниччини

У Берездівській громаді повідомили про загибель жителя села Гориця Стецюка Миколи Володимировича, 22.05.1999 року народження.

23 години тому