На Шепетівщині горіла літня кухня

23 жовтня о 16:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Судилків Шепетівського району на території одного з приватних домогосподарств виникла пожежу літньої кухні. Інформує сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

За викликом негайно було направлено два відділення чергового караулу 21-ї державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття підрозділу вогнем було охоплено 5 кв.м споруди. Завдяки злагодженим діям рятувальників пожежу було локалізовано о 17:04 та повністю ліквідовано об 17:06.

Ймовірною причиною загоряння стало – порушення правил пожежної безпеки під час влаштування та експлуатації приладів пічного опалення. Нещасних випадків на пожежі не було.

Нагадаємо, що за минулу добу на Хмельниччині трапилось три займання. 22 грудня о 10год.59хв. у селі Куражин, що у Новоушицькому районі, виникло займання літньої кухні. Вогонь пошкодив речі домашнього вжитку. Причина пожежі – несправність газобалонного обладнання. Збитки склали 2 100 гривень. Того ж дня вже о 16год.44хв.  надійшло повідомлення про пожежу в житлового будинку в смт. Сатанів, що у Городоцькому районі. Вогонь пошкодив речі домашнього вжитку. Ймовірна причина пожежі – коротке замкнення електромережі. Збитки – встановлюються. Уже ввечері 22 грудня  виникла пожежа допоміжної споруди житлового сектору у селі Скаржинці Хмельницького району. Вогонь пошкодив 10м.куб дров, перекриття будівлі на площі 10кв.м. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою. Збиток – 500 гривень.

 

Leave a Comment

Останні новини

На Хмельниччині було збито три російські цілі

Уночі 29 березня у Хмельницькій області під час повітряної тривоги, яка розпочалась о 00:30, було чути звуки вибухів.

49 хв. тому

Територіальній громаді повернуто земельну ділянку водного фонду, розташовану в межах прибережної захисної смуги

За результатами розгляду позову Окружної прокуратури міста Хмельницького суд скасував рішення Бахматовецької сільської ради про передачу у приватну власність земельної…

17 години тому

Апелянтка не переконала ХАС, що бити дитину – це не домашнє насильство

Визнати винною у домашньому насильстві та стягнути з неї 340 гривень штрафу – таку постанову Славутського міськрайонного суду щодо жительки…

18 години тому

У Шепетівці перед судом постане зловмисник, який на залізничному вокзалі з ножем напав на перехожого

Нагадаємо, подія сталася на початку лютого цього року на залізничному вокзалі міста Шепетівка.

18 години тому

Перед судом постане зловмисниця, яка привласнила близько 8 мільйонів гривень допомоги родичам загиблих військовослужбовців

Поліцейські встановили, що експосадовиця одного з відділень банку упродовж 2022-2023 років пропонувала банківські послуги родичам загиблих воїнів з Білогірщини.

18 години тому

Як ветерану стати підприємцем, – пояснюють юристи Українського ветеранського фонду

Створення і розвиток власної справи може допомогти ветеранам і ветеранкам повернутися до цивільного життя.

21 годину тому