Начальнику СБУ Хмельницької області присвоєно звання генерал-майора

Указом Президента України №85/2019 полковнику Харченку Сергію Олександровичу, який являється начальником Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області, присвоєно військове звання генерал-майора.

Присвоєння звань приурочено до професійного свята працівників Служби безпеки України, яке відбудеться 25 березня.

Також зазначимо, що за результатами перевірки, проведеної на виконання вимог Закону України “Про очищення влади” та Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 563, Розпорядження Президента України від 22 листопада 2014 року № 1262 «Деякі питання організації проведення перевірки відповідно до Закону України «Про очищення влади» та Розпорядження Глави Адміністрації Президента України від 5 грудня 2014 року № 174 «Про заходи щодо виконання Розпорядження Президента України від 22 листопада 2014 року № 1262 «Деякі питання організації проведення перевірки відповідно до Закону України «Про очищення влади» встановлено, що до, Харченка Сергія Олександровича, начальника Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області, не застосовуються заборони, визначені частиною третьою та четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”.

Нагадаємо, що 22 березня поліцейські з молоддю замальовували рекламу наркотиків. «Соль», «фен», «спайси» — такі написи, на жаль, можна доволі часто побачити на парканах та будівлях в усіх куточках нашої держави. Саме вони закликають молодь купувати синтетичні наркотики через мережу інтернет та популярні месенджери.

Leave a Comment

Останні новини

На Хмельниччині трактор зіткнувся з “BMW”: є травмований

У Віньківцях, що на Хмельниччині, 16 травня о 10:00 сталася ДТП по вулиці Відродження. Тракторист зіткнувся із "BMW".

1 годину тому

У ДТП на Хмельниччині загинув пасажир мотоблока

Вчора, 16 травня, близько десятої години вечора в селі Ходорівці Камʼянець-Подільської територіальної громади Хмельниччини сталася дорожньо-транспортна пригода.

3 години тому

Чиновники селищної ради на Хмельниччині під час ремонту місцевого ліцею допустили зловживань на 5,2 млн грн

Фахівці Державної аудиторської служби України зафіксували зловживань на 5,2 млн грн та перевищення повноважень Відділом освіти, молоді та спорту Віньковецької…

5 години тому

«Зростаємо разом». У Хмельницькому стартує національна програма соціалізації та адаптації для дітей з родин ВПО

У Хмельницькому запускають національну програму соціалізації та адаптації для дітей із родин переселенцв «Зростаємо разом».

8 години тому

“Двічі виносив пораненого з поля бою”: у Хмельницькому попрощались з військовим Віктором Марценюком

Сьогодні, 16 травня, у Хмельницькому попрощались із 29-річним військовослужбовцем Віктором Марценюком.

20 години тому

У пресслужбі ХАЕС прокоментували ситуацію з мертвою рибою у водоймі-охолоджувачі

Масову загибель риби на водосховищі Хмельницької атомної станції не варто пов’язувати з роботою станції.

22 години тому