Особовому складу поліції Хмельниччини представили нового керівника

Наказом Голови Нацполіції Сергія Князєва полковника поліції Анатолія Щадила призначено начальником Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.

Сьогодні, 12 вересня, заступник Голови Нацполіції Ігор Клименко представив особовому складу нового начальника ГУНП в Хмельницькій області Анатолія Щадила.

— Я народився на Хмельниччині, виріс, навчався. Тут моє коріння. Тому для мене це подвійна відповідальність, — звертаючись до присутніх, сказав новопризначений керівник поліції області. — Сьогодні перед поліцією стоять серйозні завдання і виклики. Я до них готовий. Сподіваюсь, разом з вами ми досягнемо гарних результатів роботи.

Також на представленні був присутній попередній начальник Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області Василь Віконський.

Василь Васильович подякував особовому складу за два роки плідної і злагодженої роботи та зазначив:
— Я сподіваюсь, ви запам’ятали наше головне правило єдиного механізму — успіху можна досягти тільки тоді, коли ви працюєте чітко і злагоджено. Як один організм.

Звертаючись до новопризначеного керівника поліції Хмельниччини, заступник Голови Нацполіції Ігор Клименко наголосив на тому, що головним критерієм оцінки його діяльності на посаді начальника ГУНП буде рівень довіри населення до підпорядкованого підрозділу. Адже, в першу чергу, поліція — це сервісна служба.

Leave a Comment

Останні новини

“Бізнесу вигідно наймати ветеранів: їх завтра не мобілізують”, — головні тези з форуму для підприємців

Для 39,4% ветеранів, чинних та майбутніх, одна з головних проблем у цивільному житті — труднощі з пошуком роботи.

1 годину тому

Розподіл електричної енергії споживачам відновлено

За інформацією НЕК «Укренерго» станом на 09:00 ранку ситуація в енергосистемі стабілізувалась, дію графіків аварійних відключень та обмеження споживання електричної…

2 години тому

«Об’єднання матерів і дружин Захисників України» створило соціальний ролик до Дня матері

Повномасштабне вторгнення росії в Україну триває вже понад два роки. А збройна агресія рф – більш як 10.

2 години тому

У 21 області презентували проєкт «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату»

Українські громади потребують більшої кількості патронатних сімей. Це сім’ї, в яких тимчасово перебувають діти, які опинилися в складних життєвих обставинах…

4 години тому

На Хмельниччині діє Графік аварійних відключень

Сьогодні, 15.05.2024 року, на Хмельниччині знову діє Графік аварійних відключень (ГАВ) у відповідності до розпорядження НЕК «Укренерго».

5 години тому

У Хмельницькому поліцейські розкрили крадіжку електроінструментів

Зловмисником виявився 38-річний житель Херсонської області, який нещодавно вийшов з місць позбавлення волі, та знову взявся за старе. Наразі йому…

19 години тому