Особовому складу поліції Хмельниччини представили нового керівника

88
Фото: npu.gov.ua

Наказом Голови Нацполіції Сергія Князєва полковника поліції Анатолія Щадила призначено начальником Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.

Сьогодні, 12 вересня, заступник Голови Нацполіції Ігор Клименко представив особовому складу нового начальника ГУНП в Хмельницькій області Анатолія Щадила.

— Я народився на Хмельниччині, виріс, навчався. Тут моє коріння. Тому для мене це подвійна відповідальність, — звертаючись до присутніх, сказав новопризначений керівник поліції області. — Сьогодні перед поліцією стоять серйозні завдання і виклики. Я до них готовий. Сподіваюсь, разом з вами ми досягнемо гарних результатів роботи.

Також на представленні був присутній попередній начальник Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області Василь Віконський.

Василь Васильович подякував особовому складу за два роки плідної і злагодженої роботи та зазначив:
— Я сподіваюсь, ви запам’ятали наше головне правило єдиного механізму — успіху можна досягти тільки тоді, коли ви працюєте чітко і злагоджено. Як один організм.

Звертаючись до новопризначеного керівника поліції Хмельниччини, заступник Голови Нацполіції Ігор Клименко наголосив на тому, що головним критерієм оцінки його діяльності на посаді начальника ГУНП буде рівень довіри населення до підпорядкованого підрозділу. Адже, в першу чергу, поліція — це сервісна служба.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне