Освітяни Ізяславщини отримали новий шкільний автобус

Сьогоднішній день навчання у опорній школі – Ізяславський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 5 ім.О.Онищука, гімназія» розпочався для школярів та колективу із несподіваної і приємної новини: заклад отримав новий шкільний автобус.

Вручаючи директору закладу освіти Любові Бізюк сертифікат на новий автобус та ключі від нього, директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олег Фасоля зазначив, що  ця подія стала можливою завдяки розумінні владою Ізяславського району важливості та пріоритетності освітньої галузі району.

«Саме завдяки кооперації коштів державної освітньої субвенції (70 % вартості) та коштів бюджету Ізяславського району (30 % вартості) і було придбано новий автобус українського виробництва «Атаман D093S2». Вартістю 2 млн. 180 тис.грн. Автобус відповідає усім вимогам і нормам України щодо безпечних перевезень дітей», – наголосив Олег Іванович.

Цей транспортний засіб перший на Ізяславщині, який обладнаний спеціальним обладнанням для перевезення осіб із особливими потребами. Крім підвезення школярів до Ізяславського НВК № 5 ним будуть підвозитись діти району до занять в Ізяславському інклюзивно-ресурсному центрі.

Директор школи Любов Бізюк щиро подякувала всім хто доклав зусиль до того, щоб подібного виду автобус  з’явився в районі для забезпечення надання якісних освітніх послуг для усіх школярів. Адже діти отримали кращі умови для пересування від дому до школи незалежно від їх фізичного здоров’я.

За матеріалами Ізяславської РДА.

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

3 години тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

3 години тому

У Хмельницькому внаслідок вибуху газоповітряної суміші травмувався чоловік

Сьогодні рятувальники прийняли терміновий виклик про інцидент у Центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей у Хмельницькому.

20 години тому

Житлова субсидія на неопалювальний сезон для більшості українців буде перепризначена автоматично

Російська агресія та енергетичний терор продовжують наносити колосальну шкоду Україні й українцям.

23 години тому

Авто, яке розшукували у Бельгії, знайшлося на Хмельниччині

Сьогодні до Кам’янець – Подільського сервісного центру МВС звернувся місцевий житель аби зареєструвати омріяне авто.

23 години тому

Чи ближче до народу: на що парламентські партії витрачають держкошти у регіонах?

“Європейська солідарність” минулого року отримала понад 137 млн гривень держфінансування. Найбільшою статтею витрат регіональних осередків партії ЄС виявилася сплата податків…

1 день тому