Освітяни Ізяславщини отримали новий шкільний автобус

95
Фото: .adm-km.gov.ua

Сьогоднішній день навчання у опорній школі – Ізяславський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 5 ім.О.Онищука, гімназія» розпочався для школярів та колективу із несподіваної і приємної новини: заклад отримав новий шкільний автобус.

Вручаючи директору закладу освіти Любові Бізюк сертифікат на новий автобус та ключі від нього, директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олег Фасоля зазначив, що  ця подія стала можливою завдяки розумінні владою Ізяславського району важливості та пріоритетності освітньої галузі району.

«Саме завдяки кооперації коштів державної освітньої субвенції (70 % вартості) та коштів бюджету Ізяславського району (30 % вартості) і було придбано новий автобус українського виробництва «Атаман D093S2». Вартістю 2 млн. 180 тис.грн. Автобус відповідає усім вимогам і нормам України щодо безпечних перевезень дітей», – наголосив Олег Іванович.

Цей транспортний засіб перший на Ізяславщині, який обладнаний спеціальним обладнанням для перевезення осіб із особливими потребами. Крім підвезення школярів до Ізяславського НВК № 5 ним будуть підвозитись діти району до занять в Ізяславському інклюзивно-ресурсному центрі.

Директор школи Любов Бізюк щиро подякувала всім хто доклав зусиль до того, щоб подібного виду автобус  з’явився в районі для забезпечення надання якісних освітніх послуг для усіх школярів. Адже діти отримали кращі умови для пересування від дому до школи незалежно від їх фізичного здоров’я.

За матеріалами Ізяславської РДА.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне