Патрульні спільно із співробітниками Укртрансбезпеки вийшли на дороги Хмельниччини

Патрульні спільно із співробітниками Укртрансбезпеки, в складі спільних мобільних груп, проводять відпрацювання у сфері дорожнього перевезення небезпечних вантажів. Також вагові та габаритні параметри яких перевищують нормативні. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції. 

Зазначимо, подібні відпрацювання триватимуть до кінця червня поточного року та будуть спрямовані на посилення контролю за безпекою дорожнього руху.

@khmelpolice

Під час відпрацювання, поліцейські звертають увагу на виявлення та припинення правопорушень водіями транспортних засобів, які здійснюють дорожнє перевезення небезпечних вантажів, та транспортних засобів, вагові та габаритні параметри яких перевищують нормативні, щодо виконання ними вимог законодавства.

@khmelpolice

За перші три дні відпрацювання, патрульні перевірили понад 27 великовагових транспортних засобів та понад 26 транспортних засобів, що перевозять небезпечні вантажі, окрім того оформили понад 15 адміністративних матеріалів за порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів, правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями або залізничними переїздами.

@khmelpolice

Вкотре звертаємось до учасників дорожнього руху, неухильно дотримуйтесь вимог ПДР та вимог законодавства.

Безпечних Вам доріг!

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

8 години тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

9 години тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

9 години тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

11 години тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

13 години тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

14 години тому