Патрульні затримали кермувальника, який незаконно заволодів чужим автомобілем

23 січня, на вулиці Зарічанська, близько 3-ї години ночі, екіпаж патрульної поліції зупинив транспортний засіб BMW, водій якого порушив Правила дорожнього руху.

Зупинивши транспортний засіб, водій покинув автомобіль та у пішому порядку почав утікати від інспекторів. Як інформує прес-служба Патрульної поліції, правоохоронці наздогнали та затримали чоловіка. У громадянина інспектори помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою приладу Драгер у встановленому законом порядку, на місці зупинки. Водій погодився проходити огляд, результат Драгера показав 1.09 проміле алкоголю в крові.

Під час перевірки документів у водія патрульні встановили, що зупинений ними автомобіль BMW перебуває у розшуку і не належить кермувальнику. Як виявилось пізніше, близько 2-ї години ночі даним транспортним засобом незаконно заволоділа невідома особа та поїхала у невідомому напрямку.

На місце події патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу, яка наразі займається даною справою та встановлює причетність кермувальника автомобіля BMW до незаконного заволодіння транспортним засобом. Патрульні, на молодика 1998 року народження, оформили адміністративні матеріли за частиною 1 статті 130 (керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Нагадаємо, що у ДТП в Хмельницькому постраждало двоє людей. За попередньою інформацією, 28-річний житель с. Стуфчинці, керуючи автомобілем «Део Ланос», не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Опель Віваро» під керуванням 31-річного жителя м. Вінниця. Внаслідок ДТП водій «Део Ланос» та його пасажир, 28-річна жителька с. Стуфчинці, отримали тілесні ушкодження й були госпіталізовані до Хмельницької обласної лікарні. Крім того, під час зіткнення уламками пластикових деталей отримав механічні пошкодження ще один транспортний засіб  —  автомобіль «Мерседес Бенц С200», який у момент зіткнення зазначених вище авто проїжджав поруч.

Leave a Comment

Останні новини

СБУ викрила посадовця Ярмолинецької селищної ради на корупційній схемі

Служба безпеки України викрила злочинну діяльність начальника одного із відділів Ярмолинецької ОТГ.

16 години тому

Впродовж вихідних на території Хмельницького району сталися три ДТП з травмованими

Про автопригоду за участі нетверезого водія ми вже повідомляли раніше. Окрім цього, на вихідних сталися ще дві ДТП, у яких постраждали…

17 години тому

У Хмельницькому на проспекті Миру нетверезий водій травмував 58-річну жінку

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 5 травня, близько 21:30 години по проспекту Миру. 

19 години тому

Виплата пенсій пенсіонерам-ВПО, які не пройшли ідентифікацію, відновлюється після її проходження

До 31 березня 2024 р. для пенсіонерів, які стали внутрішньо переміщеними особами ДО початку повномасштабної війни 24 лютого 2022 р.,…

20 години тому

На Хмельниччині досі налічується 476 релігійних установ та церков московського патріархату

На початку повномасштабного вторгнення в Україні діяло 8 782 церков московського патріархату. З них лише 685 перейшли до Православної Церкви…

21 годину тому

На Хмельниччині затримали зловмисника, який «замінував» одну з установ пенітенціарної служби

За неправдиве повідомлення про замінування підозрюваному загрожує до 6 років ув’язнення.

21 годину тому