Патрульні затримали кермувальника, який незаконно заволодів чужим автомобілем

0
Фото: @khmelpolice

23 січня, на вулиці Зарічанська, близько 3-ї години ночі, екіпаж патрульної поліції зупинив транспортний засіб BMW, водій якого порушив Правила дорожнього руху.

Зупинивши транспортний засіб, водій покинув автомобіль та у пішому порядку почав утікати від інспекторів. Як інформує прес-служба Патрульної поліції, правоохоронці наздогнали та затримали чоловіка. У громадянина інспектори помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою приладу Драгер у встановленому законом порядку, на місці зупинки. Водій погодився проходити огляд, результат Драгера показав 1.09 проміле алкоголю в крові.

Під час перевірки документів у водія патрульні встановили, що зупинений ними автомобіль BMW перебуває у розшуку і не належить кермувальнику. Як виявилось пізніше, близько 2-ї години ночі даним транспортним засобом незаконно заволоділа невідома особа та поїхала у невідомому напрямку.

На місце події патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу, яка наразі займається даною справою та встановлює причетність кермувальника автомобіля BMW до незаконного заволодіння транспортним засобом. Патрульні, на молодика 1998 року народження, оформили адміністративні матеріли за частиною 1 статті 130 (керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Нагадаємо, що у ДТП в Хмельницькому постраждало двоє людей. За попередньою інформацією, 28-річний житель с. Стуфчинці, керуючи автомобілем «Део Ланос», не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Опель Віваро» під керуванням 31-річного жителя м. Вінниця. Внаслідок ДТП водій «Део Ланос» та його пасажир, 28-річна жителька с. Стуфчинці, отримали тілесні ушкодження й були госпіталізовані до Хмельницької обласної лікарні. Крім того, під час зіткнення уламками пластикових деталей отримав механічні пошкодження ще один транспортний засіб  —  автомобіль «Мерседес Бенц С200», який у момент зіткнення зазначених вище авто проїжджав поруч.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне