Патрульні зупинили водія з ознаками наркотичного сп’яніння

Днями на одному зі стаціонарних постів міста Хмельницький поліцейські зупинили транспортний засіб Volkswagen Jetta під керуванням 43-річного водія. Під час перевірки документів охоронці порядку встановили, що водій є позбавленим права керування транспортними засобами.
 
Згідно зі статтею 34 ЗУ “Про Національну поліцію” інспектори провели поверхневу перевірку водієві та пасажиру, і виявили дві сигаретних капсули із речовиною рослинного походження зеленого кольору, схожу на наркотичну. На місце події патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу, яка встановить всі обставини подій та дасть правову кваліфікацію діям громадян.
 
Також під час спілкування із водієм патрульні виявили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння, та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння в медичному закладі, на що водій відмовився у встановленому законом порядку.
 

https://hm.npu.gov.ua/

 
Поліцейськими було складено протокол за ч. 5 ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) та ч. 2 ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).
Leave a Comment

Останні новини

На Хмельниччині чоловік, який через похмілля не з’явився за викликом до ТЦК, отримав рік іспитового терміну

Красилівськй районний суд присудив за ухилення від мобілізації тимчасово не працюючому військовозобов’язаному три роки тюрми, які замінив на рік іспитового…

52 хв. тому

У Волочиську затримали торговця синтетичними наркотиками

Слідчі поліції вже оголосили зловмиснику підозру, йому загрожує до 10 років ув’язнення. 

1 годину тому

Працівники Хмельницької міської ради передали 40 FPV-дронів захисникам

Працівники Хмельницької міської ради підтримують своїх колег, які стоять на захисті України. Зокрема, цього тижня передали 40 FPV-дронів підрозділу, в…

3 дні тому

До 9 років за гратами засуджено жительку Шепетівщини, яка вбила чоловіка

За публічного обвинувачення Хмельницької обласної прокуратури судом визнано винною 41-річну жительку Шепетівщини в умисному вбивстві.

3 дні тому

У Хмельницькому до 9 років ув’язнення засуджено «закладчика»-гастролера з Полтавщини

Зловмисник приїхав у Хмельницький спеціально для розповсюдження синтетичних наркотиків PVP.

3 дні тому

“ХАЕС не повторить сценарій Чорнобильської, бо вона найбезпечніша з усіх”: експертка з безпеки АЕС

Аварії на Чорнобильській АЕС та Фукусімській АЕС зробили великий внесок у підвищення радіаційної безпеки на всіх світових електростанціях.

3 дні тому