Патрульні зупинили водія з ознаками наркотичного сп’яніння

Фото: https://hm.npu.gov.ua/
Днями на одному зі стаціонарних постів міста Хмельницький поліцейські зупинили транспортний засіб Volkswagen Jetta під керуванням 43-річного водія. Під час перевірки документів охоронці порядку встановили, що водій є позбавленим права керування транспортними засобами.
 
Згідно зі статтею 34 ЗУ “Про Національну поліцію” інспектори провели поверхневу перевірку водієві та пасажиру, і виявили дві сигаретних капсули із речовиною рослинного походження зеленого кольору, схожу на наркотичну. На місце події патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу, яка встановить всі обставини подій та дасть правову кваліфікацію діям громадян.
 
Також під час спілкування із водієм патрульні виявили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння, та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння в медичному закладі, на що водій відмовився у встановленому законом порядку.
 

https://hm.npu.gov.ua/

 
Поліцейськими було складено протокол за ч. 5 ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) та ч. 2 ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).
Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне