Поліцейські видворили за межі України іноземця, засудженого за розбещення неповнолітніх

Працівники відділу по боротьбі з торгівлею людьми ГУНП в Хмельницькій області спільно з представниками управління Державної міграційної служби видворили за межі України 25-річного громадянина Іорданії, який відбував покарання в Ізяславській колонії за розбещення неповнолітніх.

hm.npu.gov

Кілька років тому суд засудив чоловіка до позбавлення волі на строк 4 роки за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 155 Кримінального кодексу України (статеві зносини з особою, яка не досягла статевої зрілості). Як інформує прес-служба поліції, покарання засуджений відбував в Ізяславській виправній колонії. Термін його ув’язнення добіг до кінця 18 грудня 2018 року.

hm.npu.gov

У цей день на виході з виправного закладу іноземця вже чекали працівники кримінальної поліції та УДМС, оскільки напередодні його звільнення з місць позбавлення волі компетентними органами було прийняте рішення про видворення чоловіка за межі України, аби запобігти повторному вчиненню ним подібних або інших злочинів на території нашої держави.

Під пильним наглядом правоохоронців іноземця доставили в аеропорт Бориспіль, звідки літаком відправили в країну походження.

Нагадаємо, у Хмельницькому поліцейські повернули місцевому жителю викрадений байк. Викрадений «Дефіант Карвен» оперативники розшукали в одному із сіл Красилівського району, а 30-річного викрадача двохколісного вирахували аж в Києві, куди невдовзі після угону він поїхав на заробітки. Довірливе спілкування із випадковим знайомим закінчилося для 50-річного хмельничанина втратою улюбленого мотоцикла: дозволив молодику проїхатися, а той так і не повернувся. Потерпілий звернувся із заявою до Південно-Західного відділення поліції.

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

4 години тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

5 години тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

5 години тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

7 години тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

10 години тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

10 години тому