Поліцейські видворили за межі України іноземця, засудженого за розбещення неповнолітніх

головна1
Фото: hm.npu.gov

Працівники відділу по боротьбі з торгівлею людьми ГУНП в Хмельницькій області спільно з представниками управління Державної міграційної служби видворили за межі України 25-річного громадянина Іорданії, який відбував покарання в Ізяславській колонії за розбещення неповнолітніх.

11

hm.npu.gov

Кілька років тому суд засудив чоловіка до позбавлення волі на строк 4 роки за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 155 Кримінального кодексу України (статеві зносини з особою, яка не досягла статевої зрілості). Як інформує прес-служба поліції, покарання засуджений відбував в Ізяславській виправній колонії. Термін його ув’язнення добіг до кінця 18 грудня 2018 року.

22

hm.npu.gov

У цей день на виході з виправного закладу іноземця вже чекали працівники кримінальної поліції та УДМС, оскільки напередодні його звільнення з місць позбавлення волі компетентними органами було прийняте рішення про видворення чоловіка за межі України, аби запобігти повторному вчиненню ним подібних або інших злочинів на території нашої держави.

Під пильним наглядом правоохоронців іноземця доставили в аеропорт Бориспіль, звідки літаком відправили в країну походження.

Нагадаємо, у Хмельницькому поліцейські повернули місцевому жителю викрадений байк. Викрадений «Дефіант Карвен» оперативники розшукали в одному із сіл Красилівського району, а 30-річного викрадача двохколісного вирахували аж в Києві, куди невдовзі після угону він поїхав на заробітки. Довірливе спілкування із випадковим знайомим закінчилося для 50-річного хмельничанина втратою улюбленого мотоцикла: дозволив молодику проїхатися, а той так і не повернувся. Потерпілий звернувся із заявою до Південно-Західного відділення поліції.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне