Поліція Кам’янця затримала двох зловмисників, які перебували в розшуку

Обоє злодіїв розшукувались за вчинення майнових злочинів, і як стало відомо, переховувались у Києві та Чернігівській області. Оперативники вирахували їх і вчора, 4 березня, затримали та доставили в Кам’янець-Подільський.

Одному зі злочинців Апеляційний суд Хмельницької області виніс вирок — 2 роки позбавлення волі за вчинення численних крадіжок, однак 18-річний місцевий житель не бажав відповідати за свої вчинки та ухилявся від відбування покарання. Оперативники затримали хлопця у місті Києві, наразі він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Інший 33-річний затриманий у 2017 році приїхав до Кам’янця-Подільського з Чернігівської області, скоїв крадіжку і зник у невідомому напрямку та до цього часу переховувався. І от вчора його також затримали і доставили з Чернігівської області до Кам’янця-Подільського. Його подальшу долю вирішить суд.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що на Хмельниччині минулої доби поліцейські врятували двох чоловіків від самогубства. Події мали місце в Кам’янець-Подільському районі і в самому райцентрі на Новопланівському мосту. В обох випадках завдяки своєчасному реагуванню працівників поліції на повідомлення чоловіків вдалося врятувати.

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

2 години тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

3 години тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

4 години тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

6 години тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

8 години тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

9 години тому